Haberler

Saadet Partisi Kırklareli İl İstişare Toplantısı

Saadet Partisi Kırklareli İl İstişare Toplantısı yapıldı.

Saadet Partisi Kırklareli İl İstişare Toplantısı yapıldı.

Bir düğün salonunda gerçekleştiren toplantıya, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş, Edirne İl Başkanı Ali Demirkıran ile partililer katıldı.

İriş, burada yaptığı konuşmada, parti olarak 40 yıldır Türkiye'nin refahı, insanların huzuru ve barışı için çaba sarf ettiklerini söyledi.

İnsanlık için siyaset yaptıklarını belirten İriş, Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Kırklareli'nde de parti bayrağını en yükseğe taşımak için çalışacaklarını kaydetti.

İriş, Türkiye'nin aslına dönmesi gerektiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Biz ABD ve İsrail ile stratejik ortak olmak istemiyoruz. Sovyetler Birliği dağıldıktan sonra NATO düşman hedefine İslam dünyasını koymuştur. Onun için NATO üyesi olmamızın bir anlamı kalmamıştır. Bundan böyle NATO ittifakı içinde bulunmak istemiyoruz. Avrupa Birliğine kuyruk olmak da istemiyoruz. Biz bin yıllık şanlı bir medeniyetin insanlarıyız. Aslımıza dönmek, İslam Birliğini kurmak istiyoruz. Biz, müstemleke tipi kalkınma değil, kendi gücümüzle ağır sanayi kurmak istiyoruz. Yaygın kalkınmayı gerçekleştirmek için yola çıktık. Her vatandaşımız bulunduğu yerde şehirde, kasabada karnını doyursun istiyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Kırklareli Türkiye Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title