Haberler

Saadet Partisi, İstanbul Adaylarını Tanıttı

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, 1 Kasım seçimlerine ilişkin, "Bu seçimde canla başla çalışmak suretiyle Saadet Partisi'ni Meclis'e taşımamız lazım, Milli Görüş'ü Meclis'e taşımamız lazım" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, 1 Kasım seçimlerine ilişkin, "Bu seçimde canla başla çalışmak suretiyle Saadet Partisi'ni Meclis'e taşımamız lazım, Milli Görüş'ü Meclis'e taşımamız lazım" dedi.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı'nca, Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen bayramlaşma etkinliğinde, partinin İstanbul milletvekili adayları tanıtıldı.

Etkinlikte konuşan Kamalak, AK Parti'ye iktidarları boyunca uyarılarda bulunduklarını fakat bunları eleştirmek için yapmadıklarını söyledi.

Bunu bazı insanların eleştiri olarak gördüğünü ve kendilerini "çekememezlik" ile suçladığını anlatan Kamalak, ülkenin hayrına iş yapan herkesi alkışladıklarını kaydetti.

Kamalak, millete hizmet için var olduklarını dile getirerek, "Yanlışı söylemek kardeşlik hukukumuzun bir gereğidir" dedi.

"Gelinen noktada vicdan sahiplerinin, iktidarın Irak, Suriye ve Libya politikasından rahatsız olduğunu" savunan Kamalak, şöyle devam etti:

"1,5-2 milyon Müslüman katledildi. Milyonlarca kadın dul, milyonlarca çocuk yetim kaldı. Hala oradan dumanlar yükseliyor. Ne kazandık? Türkiye ne kazandı? Bunu söylediğimizde 'Saddamcı' olarak suçlandık. Libya konusu... O Libya ki 1974'te Kıbrıs Barış Harekatı'nı başlattığımız zaman sözüm ona Batılı dostlarımız bize ambargo uygulamıştı, bu arada bir kardeş ülkenin yiğit lideri o dar zamanda tüm gücüyle Türkiye'nin yanında oldu. Askerlerimizin anlattıklarına göre bir hamal gibi cephane taşıyordu. O ülke Libya, o lider de Kaddafi idi."

Kamalak, 1 Kasım seçimlerini de değerlendirerek, "Bu seçimde canla başla çalışmak suretiyle Saadet Partisi'ni Meclis'e taşımamız lazım, Milli Görüş'ü Meclis'e taşımamız lazım. Tıpkı bir itfaiye erinin yangın yerine koşması gibi cepheden cepheye koşmamız gerekiyor. Çünkü bugün ülke yanıyor, annelerin gözyaşı sel gibi akıyor, her gün şehit haberleriyle irkiliyoruz. Yangını söndürmek, şehit kanını ve annelerin gözyaşını durdurabilmek için geceyi gündüze katmamız lazım" diye konuştu.

Toplantıda Saadet Partisi'nin İstanbul milletvekili adaylarının tanıtımının ardından bayramlaşma töreni yapıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kamalak İstanbul Libya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
title