Haberler

Saadet Partisi İl Kadın Kolları Lokum Dağıttı

Saadet Partisi (SP) Kadın Kolları Sakarya İl Teşkilatı tarafından Katlı Pazar Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte, SP Kadın Kolları İl Başkanı Güzide Satır, Mağfire Yeğenoğlu ile Zülha Keleşoğlu vatandaşlara lokum dağıttı. Kurulan stant ile lokum dağıtımını gerçekleştiren kadın kolları bu tür sosyal içerikli çalışmaların süreceğini belirttiler.

SP Sakarya Kadın Kolları İl Başkanı Güzide Satır, Regaip Kandilinin rahmet ikliminin gönülleri fethettiği mübarek 3 ayların başlangıcı olduğunu, bu manevi iklimin birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının pekiştirilmesi için bir fırsat olduğunu vurgulayarak, "Bu karanlık oyunları boşa çıkarmak, ülkemizde bozulmak istenen huzur ve kardeşlik ortamını daha da güçlü bir şekilde tesis etmek için Regaip Kandili ile başlayan bu manevi iklim önemli bir fırsattır" dedi.

SP Kadın Kolları Sakarya İl Teşkilatı tarafından hazırlanan Lokum ve meyve suyu kısa süre içerisinde vatandaşlara ikram edildi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Regaib Kandili Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title