Haberler

Saadet Partisi Gerger İlçe Teşkilatı "Evet" Diyecek

Saadet Partisi Gerger İlçe Başkanı Zeynal Aslan, partisinin "hayır" kararına rağmen meclis üyeleriyle beraber referandumda "evet" diyeceklerini söyledi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun referandum da "hayır" diyeceklerini açıklamasının ardından Adıyaman'ın Gerger İlçe Başkanı Zeynal Aslan "evet" diyeceğini açıkladı.

Kendisi gibi tüm Gergerli vatandaşları "evet" demeye davet eden Aslan, şunları kaydetti:

"Sayın Cumhurbaşkanımız Adıyaman'a geldiğinde kendisi ile hava alanında görüşme imkanı buldum. Kendisinin ilçemiz ile ilgili sorunlarla ilgilenmesini encümen arkadaşlarımla paylaştıktan sonra oy birliği ile 'evet' için çalışmaya karar verdik.

Her ne kadar mensubu bulunduğum Saadet Partisi 'hayır' dese de Sayın Genel Başkanım ve partimden özür dileyerek, biz Sayın Cumhurbaşkanımızın o ilgisine layık olmak adına böyle bir karar aldık. Tüm Gergerlilerin yapması gereken 'evet' oyunu çok çıkartıp Gerger'i Türkiye birincisi yaparak Sayın Cumhurbaşkanımızı ilçemizde misafir etmektir."

Kaynak: AA / Güncel

Temel Karamollaoğlu Adıyaman Gerger Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title