Haberler

SP Genel Başkanı Kamalak'tan ESTP'ye Ziyaret

Güncelleme:

SP Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak , il başkanı Faik Çalık ve parti yönetiminde bulunan üyelerle birlikte ESTP yönetimini ziyaret etti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Mustafa Kamalak, il başkanı Faik Çalık ve parti yönetiminde bulunan üyelerle birlikte Erzurum Sivil Toplum Platformu (ESTP) yönetimini ziyaret etti.

ESTP Başkanı A.Mustafa Güvenli, başkan yardımcısı Abdullah Duman, Kürşat Beyler ve yönetim kurulu üyesi M.Hanefi İspirli'nin hazır bulunduğu ziyarette Erzurum ve Türkiye hakkındaki görüşlerini dile getiren Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak başka illerde de karşılaştıkları yapılara benzeyen Erzurum Sivil Toplum Platformu'nun önemine dikkat çekti.

ESTP Başkanı A.Mustafa Güvenli," Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak'ın Erzurum Sivil Toplum Platformunu ziyarete bizleri mutlu etmiştir. Gelişmekte olan ülkelerde sivil toplum kuruluşlarının siyasilerle olan ilişkileri oldukça önemlidir. Örgütlü toplumlarda sorunlar daha kolay çözülmektedir. Erzurum'un gittikçe büyüyen sorunları ve beklentileri siyasilerle paylaşma noktasında Sayın Kamalak'ın bu ziyaretini önemsiyoruz. ESTP bünyesindeki 62 dernek, sendika ve vakıf temsilcileri ile Erzurum'un güçlü sesi olmaya devam edecektir. "dedi.

Erzurum'un hayatında çok önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Saadet Partisi Genel Başkanı Prof.Dr.Mustafa Kamalak, 17 yıl Erzurum Atatürk Üniversitesi'nde çalıştığını hatırlatarak bir çok sorunu yakından bildiğini söyledi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof.Dr.Mustafa Kamalak; "Avrupa bizim için örnek olmamalı. Onlar gittikçe uçuruma yuvarlanan bir sisteme ve anlayışa sahipler. Türkiye'de hatta Dünya'da İslam Birliğinden bahseden kendine hedef edinen tek kuruluşuz."

Saadet Partisini diğer partilerden ayrı mevcut kılan 4 özelliğin olduğunu ifade eden Kamalak, "Güç sahipleriyle değil sadıklarla beraber olun. Geçici kalabalıklar hakikatin ölçüsü olamaz. Önümüzde bir seçim var tam 31 parti bu seçime girebilecek nitelikte. 101 parti civarında var da 31'i girebilecek. Bizim diğer 30 partiden ne ayrılacağımız var. Biz diyoruz ki biz ve diğerleri. Farkımız diğer 30 partiden yönümüz farklıdır. Onların tamamı batıya yönlerini dönmüş. Haçlılarla kol kola yürümek istiyorlar biz diyoruz ki kardeşlerimizle yürüyeceğiz. İkinci farkımız durduğumuz yön farklıdır. Biz mazlumların gariplerin onlar Firavunların zalimlerin yanın da yer alıyorlar. Küresel emperyalizme destek veriyorlar."

İktidara geldiklerinde 6 milyon işsize, iş temin edeceklerini söyleyen Kamalak, "İşçiyi, memuru ve emekliyi ezilmekten kurtaracağız. Şu an bahçelerde çürümüş olan narenciyelerin bir daha çürümesine müsaade etmeyeceğiz. Nasıl diye soracaksınız. Her şeyin bizde planı projesi hazır" dedi.

Erzurum Sivil Toplum Platformu üye başkanlarının sorularını cevaplandıran Kamalak, paralel yapı ve İŞID ile ilgili düşüncelerini de paylaştı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kamalak Türkiye Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title