Haberler

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak İl Başkanlığı Kongresi'ne Katıldı

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Yaşanabilir Türkiye için, herkese iş ve aş, insan haysiyetine yaraşır bir hayat seviyesi, adil hukuk sistemi ve ruh kökümüze uygun nitelikli bir eğitim sistemi için kendi kaynağımıza döneceğiz.

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Yaşanabilir Türkiye için, herkese iş ve aş, insan haysiyetine yaraşır bir hayat seviyesi, adil hukuk sistemi ve ruh kökümüze uygun nitelikli bir eğitim sistemi için kendi kaynağımıza döneceğiz." dedi.

Kamalak, partisinin Belediye Kültür Sitesi'nde düzenlenen İl Başkanlığı Kongresi'nde yaptığı konuşmada, iktidarları döneminde hiç kimsenin açıkta kalmayacağını belirterek, herkesin insanca yaşayabilecek seviyede ücret bahşeden bir işi olacağını söyledi.

Bir davanın haklılığının, ilahi iradeye uygunluğu ile ölçülebileceğinin altını çizen Kamalak, şöyle konuştu:

"Yaşanabilir Türkiye için, herkese iş ve aş, insan haysiyetine yaraşır bir hayat seviyesi, adil bir hukuk sistemi ve ruh kökümüze uygun nitelikli bir eğitim sistemi için kendi kaynağımıza döneceğiz. 'Rabbinin adı ile oku' diyen sistemi çocuklarımıza öğreteceğiz. Yoksa insan azar. Biz ağır, yerli, milli, yaygın ve hızlı sanayi diyoruz. Yaşanabilir Türkiye, yeniden büyük bir Türkiye için, paramparça edilmiş, kan gölüne çevrilmiş, ateşler içindeki İslam diyarı için, Osmanlı'dan ilham almak için, tüm insanlık ve yeni bir dünya kurmak için buradayız."

Kongrede, mevcut İl Başkanı Seyfettin Tıkız, aynı göreve yeniden seçildi.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kamalak Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title