Haberler

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : İftardan görüntüler Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak'ın konuşması - "Almanya'ya İncirlik'ten üs verecekmişiz. Acaba Adana İncirlik Hava Üssü'nden kalkacak Alman uçakları kimi vuracak?

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

İftardan görüntüler

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak'ın konuşması - "Almanya'ya İncirlik'ten üs verecekmişiz. Acaba Adana İncirlik Hava Üssü'nden kalkacak Alman uçakları kimi vuracak? Müslümanları değil mi? İncirlik'ten kalkan Amerikan uçakları kimi vuruyorsa, Alman uçakları da yine onları vuracak"

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Almanya'ya İncirlik'ten üs verecekmişiz. Acaba Adana İncirlik Hava Üssü'nden kalkacak Alman uçakları kimi vuracak? Müslümanları değil mi? İncirlik'ten kalkan Amerikan uçakları kimi vuruyorsa, Alman uçakları da yine onları vuracak." dedi.

Partisinin İl Başkanlığınca Türkiye Vagon Sanayi Anonim Şirketi (TÜVASAŞ) Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar programında konuşan Kamalak, mübarek bir ay içinde olduklarını bildirdi.

Ramazanın Kur'an-ı Kerim ayı olduğunu belirten Kamalak, "Yüce rabbimiz 'Biz Kur'an-ı ramazan ayında indirdik' diyor. Ramazan ayı öyle mübarek bir aydır ki, bir hayat rehberidir, ömür boyu takip edeceğimiz bir kılavuzdur, rehberdir. Eğer biz ona hakkıyla riayet edecek olursak, karanlık geceler emin olun her bir Müslüman'ı gündüze abdestli olarak teslim edecektir ve teslim eder." diye konuştu.

Kamalak, 20. yüzyılın iki büyük sömürü ve paylaşım savaşına şahit olduğuna işaret ederek, 1. ve 2. dünya savaşlarında yaklaşık 80 milyon insanın hayatını kaybettiğini, milyonlarca insanın yaralandığını, yüz milyonlanca çocuğun da yetim kaldığına işaret etti.

Birinci Dünya Savaşı ile sadece evlerin değil, devletinde yıkıldığını vurgulayan Kamalak, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"625 yıllık devletimiz başımıza yıkıldı. Bugün Osmanlı coğrafyasında 64 devlet vardır. Hilafet makamı lav edildi. Müslümanlar darmadağın bir hal aldı. Bugün dünyanın neresinden yoğun dumanlar yükseliyorsa, emin olan orası bir İslam ülkesidir, Filistin, Gazze, Keşmir, Arakan, Irak, Libya, Suriye ve hatta Türkiye'dir. İslam ülkesi küresel emperyalizmin ve ırkçı siyonizmin sömürü alanı haline gelmiştir. Türkiye'miz batının toplama, mülteci kampı durumundadır."

Kamalak, Türkiye'nin soykırımla suçlandığını, Alman Federal Meclisinin, Ermenilerin 1915 olaylarıyla ilgili iddialarını "soykırım" olarak tanımlayan karar tasarısını kabul ettiğini anımsatarak, şunları kaydetti:

"Buna karşılık Türkiye olarak bizim tutumumuz ne oldu? İncirlik'ten üs verecekmişiz, görüşmeler devam ediyor, önemli mesafeler kat edilmiş. Acaba Adana İncirlik Hava Üssü'nden kalkacak Alman uçakları kimi vuracak? Müslümanları değil mi? İncirlik'ten kalkan Amerikan uçakları kimi vuruyorsa Alman uçakları da yine onları vuracak."

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kamalak İncirlik Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title