Haberler

Saadet Partisi, Gazze İçin Ayasofya Önünde Gösteri Yaptı

Haber-kamera Soner HASIRCIOĞLU İstanbul DHA Saadet Partisi İstanbul İl Teşkilatı, Ayasofya önündeki meydanda Mazlumlar İçin Tek Yürek mitingi düzenledi.

Haber-kamera Soner HASIRCIOĞLU İstanbul DHA

Saadet Partisi İstanbul İl Teşkilatı, Ayasofya önündeki meydanda Mazlumlar İçin Tek Yürek mitingi düzenledi. Mitinge, SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak ile Gazze, Doğu Türkistan ve Mısır temsilcileri de katıldı. Nevzat Bakır'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan mitingde, Zincirler kırılsın Ayasofya açılsın sloganları atıldı. Daha sonra kürsüye konuşma yapmak için SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak çıktı. Kamalak, Kardeşlerim, bugün, hakkı kaldırmanın, zalim İsrail'e haddini bildirmenin, tüm zalimlere karşı mertçe yüreğini ortaya koymanın günüdür dedi. Bütün küresel emperyalizm, İslam aleminde hafif bir kıpırdanma olduğunda oraya karşı tüm ambargoları uygularken, düşünün, 1948'den bu yana küresel emperyalizm, zalim, terörist devletin baskılarını, zulümlerini, katliamlarını sadece -tırnak içinde ifade ediyorum- izlemekle yetiniyor. Kınamaya bile dilleri varmıyor, varamaz, çünkü o oyunun gerisinde kendileri vardır. O zulümler, o katliamlar kendilerinin eseridir. Gayet iyi biliyorlar ki Siyonist devlet kendilerinin bir maşasıdır, bir uşağı mesabesindedir. Onları biz tanıyoruz, küresel emperyalizmin tutumunu, davranışını Bosna-Hersek'ten tanıyoruz, onların tutum ve davranışlarını, adalet anlayışlarını, demokrasi anlayışlarını, yaptırdıkları darbelerden tanıyoruz. Bakmayın siz küresel emperyalistlerin demokrasi dediklerine, onlar kendilerine hizmet edecek olan uşak arıyorlar şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Gazze Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title