Haberler

Saadet Partisi Gaziantep İl Divan Toplantısı Yapıldı

Saadet Partisi Gaziantep İl Başkanlığı divan toplantısı Genel Sekreter Taçettin Çetinkaya’nın katılımıyla gerçekleşti.

Saadet Partisi Gaziantep İl Başkanlığı divan toplantısı Genel Sekreter Taçettin Çetinkaya'nın katılımıyla gerçekleşti.

Saadet Partisi İl Binasında düzenlenen divan toplantısın da açıklama yapan Saadet Partisi Genel Sekreteri Taçettin Çetinkaya, son günlerde yaşanan olaylara değinerek şunları söyledi:

"Elbette ülkemiz şuanda çok ciddi kritik bir tarihi süreçten geçiyor. Çevremizi saran savaş ve kaos var. Şuanda kapımıza kadar geldi ve bizi terörist gruplarla komşu guruplar haline getirdi. Dolayısıyla çevremizi saran ciddi manada bir ateş çemberi var. Ülkemizde tırmanan bir terör var. Geçen günlerde yaşanan hadiselerde 40 vatandaşımız yaşamını yitirdi ve 100'e yakın vatandaşımız yaralandı. Bu olaylarla ülkemizde tırmanan terör olaylarını görebilmekteyiz. Bu olayların ülke ekonomisine zararı ortaya kondu. İşin en büyük zararı da ülkemizi toplumsal bir gerilime soktu. Toplumsal gerilim zaten var. Yani hem ekonomi açısından hem manevi külfetlerimizin azalması, zayıflaması, ahlaki değerlerimizin zayıflaması ve buna bağlı olarak da ekonomimizin bozulması açısından gerilime soktu. Ekonomimiz şuanda gerçekten borç ekonomisi, faiz ekonomisi üzerinde kurulması ve vatandaşımızın buna bağlı olarak son derece borcun altına girmiş olması ülkemizin, hazinemizin ödenemeyecek borçlar altına girmiş olması ve her geçen günde enflasyonun sürekli artıyor olması ikili rakamlar haline gelmesi ülkemizin toplumsal gerilimini artırdı. Bu kritik süreçte dolayısıyla ilgili ve yetkililerin Başta Cumhurbaşkanı olmak üzere hükümeti, muhalefet partilerle ve meclis de gurubu olan partiler özellikle çok dikkatli davranmaları ve meseleye milli olarak yaklaşmaları ve günlük siyasi kaygılardan uzak durarak ülke menfaatine olacak bir çalışmayı beraberce ortaya koymaları gerekir. Bütün sivil toplum kuruluşları ile beraber bütün siyasi partilerle beraber ve ülkemizin selameti açısından bunu samimi olarak yapacak bir duruma bir pozisyona ihtiyacı var."

Yapılan açıklamanın ardından Divan toplantısı basına kapalı bir şekilde devam etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çetinkaya Gaziantep Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title