Haberler

Saadet Partisi Bayramlaşmasında Gündem 2015 Seçimleri Oldu

Saadet Partisi Düzce İl Teşkilatı Kurban Bayramında bir araya geldi.

Saadet Partisi Düzce İl Teşkilatı Kurban Bayramında bir araya geldi. Bayramlaşma töreninin ardından İl Başkanı Birkan Mertol, Türkiye gündemi üzerinde konuştu.

Kurban Bayramı idrak edilirken siyasi partiler de bayramlaşma amacıyla bir araya geliyor. Saadet partisi İl teşkilatı da parti binasında bayramlaşma töreni düzenledi. Törene eski Milletvekili Fethi Görür, İl Başkanı Birkan Mertol, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Bayramlaşmadan önce konuşma yapan Mertol, "Savaş,kıtlık,yokluk sefaletin olmadığı, Müslümanların birbirini katletmediği günleri görmeyi Allah bize nasip etsin.maalesef ki orta doğuda savaş devam ediyor.Katliam her geçen gün artıyor" dedi.

Suriye tezkeresinin kabul edilmemesi gerektiğini belirten Birkan Mertol, "Bizi kasıtlı olarak çekmeye çalışıyorlar" diyerek Türkiye'nin o bölgede olmaması gerektiğini savundu.

Birkan Mertol, "Kimin kurduğu belli olmayan ama Müslümanların kesinlikle kurmadığı IŞİD belasıyla ülkemiz ve dünya karşı karşıya. Cumhurbaşkanımızın Amerika'ya gitmesi ile beraber ne olduysa Türkiye'nin IŞİD'e bakış açısı bir anda değişiverdi. Amerika'nın ve Siyonistlerin önderlik etiği NATO'nun koordinasyonunda bir koalisyon ordusu kurulması kararlaştırıldı. Bu koalisyonda Türkiye'nin de yer alacağı beyanatlarını maalesef müşahede ettik. Hemen akabinde Genel Başkanımız Mustafa Kamalak açıklama yaptı. 2002'de yaşanan Irak tezkeresini hatırlattı. O zaman rahmetli liderimiz Necmettin Erbakan milletvekillerine mektup yazmış, tezkere kabul edilmemişti. Müslüman ferasetle bakmalı olaylara. Biz de Saadet Partisi Düzce teşkilatı olarak bizim kesinlikle bu bölgede olmamamız gerektiğini, kasıtlı olarak bu bölgeye çekilmeye çalışıldığımızı söylemiştik. Orada her kes Müslüman, kimi vuracaksın ama Siyonistlerin istemiş olduğu Müslüman kanı akması" Dedi.

2015 seçimlerinin çok önemli olduğunu vurgulayan Birkan Mertol, Milli Görüşün artık meclise girme zamanının geldiğini ifade etti.

Birkan Mertol, "Çok sıcak bir gündemle bu bayramı geçiriyoruz. Yarın bu işin sonunun nereye varacağı belli değil. Allah sonumuzu hayır etsin. Milli Görüş olarak bu olayları köy köy, mahalle mahalle,ev ev gezerek halkımıza anlatmak zorundayız.Görülüyor ki Milli Görüşün iktidar olması elzem hale gelmiştir.Haziran seçimlerinin daha erkene alınması için çalışmalar başladı. Önümüzde yapacağımız ilçe kongreleri var. Sonra sahaya hızlı bir şekilde yayılacağız.2015 seçimleri çok önemlidir. Gidişat kötüdür" Şeklinde konuştu. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kurban Bayramı Türkiye Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title