Haberler

Saadet Partisi Aday Tanıtım Şöleni -

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, " Türkiye, kısır kavgaların, içi boş polemiklerin seviyesiz tartışmaların esiri edilmiştir. Türkiye'nin yeni bir sese, yeni bir söze, yeni bir siyasete ihtiyacı vardır. Bu siyasetin adresi hiç şüphesiz ki Saadet Partisidir" dedi.

Kamalak, partisinin "Aday Tanıtım Şöleni"nde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin kalbi Ankara'da kentin en büyük kapalı spor salonunda, büyük aday tanıtım şölenini gerçekleştirdiklerini belirterek, yaşanabilir bir Türkiye'yi ve yeniden büyük Türkiye'yi kuracak kadroları milletle buluşturduklarını söyledi.

"Nasıl ki Ankara, bağımsız Türkiye'nin ilk işaret fişeği olduysa bugün yaptığımız bu tarihi toplantı da yeniden büyük Türkiye ve adil bir dünya müjdesi, ilk işaret fişeğidir" diyen Kamalak, şunları kaydetti:

"Çünkü Milli Görüş, 600 yıl dünyaya huzur ve adalet dağıtmış bir ecdadın görüşüdür. Milli Görüş, tarih boyunca, özgürlüğün, adaletin, hoşgörünün öncüsü olmuş bir medeniyetin görüşüdür. Ben size bakınca 'hayat iman ve cihattır' diyen Necmettin Erbakan'ı görüyorum. Biliyorum, yarın yandaş medya bu muhteşem coşkudan tek satır bile vermeyecek. Bu adanmışlıktan, bu inanmışlıktan tek bir kare dahi göstermeyecektir. Ama buradan söylüyorum, o medya mensuplarına, hiç boşuna çırpınmasınlar. Korkunun ecele faydası yoktur. Artık mızrak çuvala sığmıyor. Onlar görseler de görmeseler de gümbür gümbür geliyoruz. Aziz milletimizin öz be öz kendisi olan Milli Görüş geliyor, Saadet geliyor."

-"Bizim ne hasetimiz var ne de kasetimiz"

"Türkiye bugün tıkanmıştır, siyaseten tıkanmıştır. Ahlaken tıkanmıştır, ekonomide tıkanmıştır, dış politikada tıkanmıştır" ifadelerini kullanan Kamalak, şöyle devam etti:

"Türkiye, kısır kavgaların, içi boş polemiklerin. seviyesiz tartışmaların esiri edilmiştir. Türkiye'nin yeni bir sese, yeni bir söze, yeni bir siyasete ihtiyacı vardır. Bu siyasetin adresi hiç şüphesiz ki Saadet Partisidir. Çünkü Saadet Partisi, kökünü maziden alır. Saadet Partisi, karanlıktan aydınlığa, zulümden adalete çıkıştır. Saadet Partisi, makamın ve servetin değil hakkın ve hakikatin peşinden gitmenin adıdır. Bizim ne hasetimiz var ne de kasetimiz. Bu yüzden kimse bizi bu ülkenin insanına tuzak kurmakla suçlayamaz. Kimse bizi birlikte yola çıktığı insanları yarı yolda bırakmakla suçlayamaz. Kimse bizi ABD, AB ve İsrail'in maşası olmakla suçlayamaz. Kimse bizi gizli kapaklı işler çevirmekle suçlayamaz. Tam 4 tane partimiz kapatıldı. Engellendik, yasaklandık. Üzerimize bildiğiniz gibi tanklar sürüldü. Ama tek bir taş atmadık. Ülkemizi sevdiğimiz için. Bu milletin evlatlarını birbirine düşürmemek için tek bir kelam söz söylemedik, kimseye halel getirmedik. Ama vatanımıza asla bir bedel ödetmedik."

-"Asıl yarış şimdi başlıyor"

Kamalak, 30 Mart'ta yapılacak seçimin tarihi bir seçim olacağını ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Asıl yarış şimdi başlıyor. Efsane hizmetleriyle belediyecilikte çığır açan Milli Görüş kadroları, bu seçimlerde yönetimi devralarak milletimizin özlediği hizmetlere yeniden kavuşturacaktır. Vereceğiniz her bir oyla Türkiye'nin hem yolunu hem yönünü belirleyeceksiniz. Türkiye, Batı'ya mı uydu kalacak, yoksa İslam ülkelerinin öncüsü mü olacak? İslam birliğini mi kuracak yoksa Avrupa Birliğinin kapısında mı duracak? Mazlumlara umut mu olacak, küresel beylere taşeron mu olacak? İşte bu seçimlerde bunlara karar vereceğiz."

Kamalak, iktidarın sosyal barışı bozduğunu iddia ederek, "Şimdi istiklal mücadelesinden bahsediyorlar. Kime karşı mücadele? Kime karşı bağımsızlık savaşı? Düşmanınız kim? Kiminle savaşacağız? 55 yıldır girmek için hazır olda beklediğimiz Avrupa'ya karşı mı savaşacağız? Cevap bekliyoruz. Yoksa içte milleti birbirine mi kırdıracağız? Ülkemizin diğer dengeleri de sarsılmıştır" dedi.

Hükümetin, ekonomik politikalarını da eleştiren Kamalak, "Maalesef, hükümetin 12 yıldır uyguladığı ekonomi politikası, mutlu azınlığı memnun etmekten başka bir işe yaramıştır. Milletimizin alın teri, kazancı bir avuç faizciye gitmiştir" şeklindeki konuştu.

-"Asıl hedefte Türkiye var"

Kamalak, İslam ülkelerinin tarihte olmadığı kadar perişan bir durumda olduğuna dikkati çekerek, "Her yerde gözyaşı, her yerde kan. Emperyalizm şu anda 20. Haçlı seferini yapıyor. Adım Adım büyük İsrail Projesi'ni uyguluyor. Sudan ikiye bölündü. Irak üçe bölündü. Libya 40 parçaya ayrıldı. Mısır'ın akıbeti ortada. Suriye paramparça. Yanıbaşımızda yüzyılın en büyük dramı yaşanıyor. Ateş kapımıza dayandı. Asıl hedefte Türkiye var" değerlendirmesinde bulundu.

Saadet Partisi'nin, bu mazlum coğrafyanın kurtuluşu için bir tercih değil bir mecburiyet olduğunu savunan Kamalak, "İktidarı da muhalefeti de görüyorsunuz. Biz yeni bir dünya kurmaktan bahsederken, onlar suyu bitmiş kuyudan kim bir tas daha fazla alır derdinde. Açık söylüyorum Saadet Partisi, iktidara gelmeden yolsuzluğun, usulsüzlüğün, rüşvetin, talanın, haksızlığın önlenmesi mümkün değildir" ifadesini kullandı.

-"Soru şu: İslam birliği mi, Haçlı birliği mi"

Milli Görüş iktidarının Türkiye'de ağır sanayi hamlesini başlattığını ve önemli sanayi kuruluşlarını ülkeye kazandırdığını ifade eden Kamalak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çünkü Milli Görüş'ün temelinde aşk vardır, barış ve kardeşlik vardır. Bu yüzden hep diyoruz ki siz bakmayın bu ülkede 70 tane parti olduğuna, seçime 26 tane partinin girdiğine. Gerçekte sadece iki parti vardır. Birisi Milli Görüş'ün temelini temsil eden bizlerin partisi olan Saadet Partisi, diğeri ise de taklitçi görüşü temsil eden diğerleri. Soru şu: İslam Birliği mi, Haçlı birliği mi. Saadet Partisi'nden başka 'İslam Birliği' diyen başka bir parti var mı" diye konuştu.

Milli Görüşçü kadroların genel ve yerel yönetimlerde rüşveti, kayırmacılığı, yolsuzluğu tarihe gömdüğünü belirterek, "İktidara geldiğimizde ilk işimiz, 'belediyelerin girişine rüşvet alan da veren de melundur' tabelası asmak olmuştu. Hakkımızda tek bir şaibe, tek bir usulsüzlük bulamayanlar bizi irtica ile suçladılar, İslam'a hizmet etmekle suçladılar. Biz de Elhamdulillah, dedik. Suçumuz bu ise Elhamdulillah. Onların suçlamaları bizim için iftihar vesilesidir" dedi.

AK Parti ile CHP arasında bir fark olmadığını iddia eden Kamalak, "Hepsi birbirinin aynısıdır, hepsi Batıcıdır, taklitçidir. Saadet Partisi bir yana hepsi bir yana. Şimdi soracaksınız? Peki Sayın Kamalak, Saadet Partisi gelince ne olacak? İşte huzurlarınızda söz veriyorum, Allah'ın izniyle ilk iş olarak bütün bakanlıkların, bütün belediyelerin kapısına "Rüşvet alan da veren de melundur" tabelasını yeniden asacağız. Tüyü bitmemiş yetimin hakkına sahip çıkacağız. Yolsuzluğun usulsüzlüğün kökünü kazıyacağız" ifadesini kullandı.

-"Saadet Partisi hiç ama hiçbir kavganın tarafı değildir"

AK Parti'nin, son dönemde Türkiye üzerinde küresel güçlerin operasyonlarından bahsettiğini ifade ederek, "Hangi hakla küresel operasyondan, paralel yapılanmadan bahsediyorsun? Eğer sen iş başına geldiğinde bu paralel yapılanma vardı ise neden 12 yıldır müdahale etmedin? Yok eğer 12 yıl önce böyle bir yapı yoktuysa şimdi varsa bu senin eserin değil mi" diye sordu.

"Mecbur kaldığınız için 'yolumuz Erbakan'ın yoludur' diyorsunuz" iddiasında bulunan Kamalak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Teşekkür ederiz ama dün, 'Erbakan'la olmuyor' diyen siz değil misiniz? Erbakan'ın yolu Haçlı yolu değildir. Eğer samimiyseniz gelin el ele omuz omuza verip İslam Birliği'ni kuralım. Çünkü Erbakan'ın yolu İslam Birliği yoludur. Ne oldu da şimdi dış güçlerden, küresel, o paralel yapılardan şikayet ediyorsunuz? Ey AKP, hiç kusura bakma kendi acizliğini mağduriyet edebiyatıyla örtemezsin. Bizi de kendi günahına alet edemezsin. Hele hele Erbakan'ı asla ve asla istismar edemezsin. Hele kumpastan hiç bahsedemezsin. Eğer illa bir kumpastan bahsedeceksen emin olun orada şu anda kumpastan bahsendenler orada, bizzat kendisini bulur. Kumpastan bahsedenler Milli Görüş'e kumpas kuranlardır. Son 50 yılın en büyük kumpasını Milli Görüşü bölenler kurdu. Bu vesileyle bir kez daha haykırıyorum, Saadet Partisi hiç ama hiçbir kavganın tarafı değildir."

-Saadet Parti Kurucu Genel Başkanı Kutan

Saadet Parti Kurucu Genel Başkanı Recai Kutan da salondakilerin gözlerinde azim ve kararlılık gördüğünü ifade ederek, "Temeli sevgi, kardeşlik hak ve adalet olan milli görüşünü davasının hizmetkarları hep bir arada" dedi.

İslam aleminin büyük sıkıntılar içinde olduğunu dile getiren kutan, "Pek çoğunda zulüm var, gözyaşı var, kan var. Evet buna karşın Müslümanların elbette bir araya gelip çözüm bulmaları lazım. Eskiden diyorduk ki mazlumlar ayağa kalkmadıkça zalim diz çökmez diye. Onun için ezilen, hor görülen, zulüm gören mazlumlar için tekrar ayağa kalkacağız inşallah" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak, isimleri tek tek anons edilerek platforma davet edilen, 30 büyükşehir ve 51 il belediye başkan adaylarıyla fotoğraf çekildi.

Seçim şarkısının tanıtımının da yapıldığı şölende ayrıca bazı belediye başkan adayları konuşma yaptı.

Şölene, merhum Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan ve çok sayıda partili katıldı.

Kaynak: AA / Politika

Necmettin Erbakan Mustafa Kamalak Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi!
500

Yorumlar (13)

Emre Bitişemrebitis@hotmail.com:

Bu Seçimde Saadet Partisini Destekliyorum

15
1
yanıtYanıtla
habip aksuhabipaksu@hotmail.com:

kim çözecek bu oyunları tabiki saadetle mustafa kamalak

11
1
yanıtYanıtla
abdullahhasbi23@hotmail.com:

süper bir programdı.hayatımda bu heyecanda bir program yaşamadım.

11
1
yanıtYanıtla
ünal yalçınhamdiyalcin1@homail.com:

SP bayrama hazır.Mart 2014 yerel seçimler ve akabinde yapılacak Genel seçimlere sağlam ve emin adımlarla ilerliyor. Diger partilerde ve özellikle de AKP'de olan ödünç oylar ve verilen avansların süresi artık dolmuştur.Aziz milletimiz yuvasına ,özüne dönüyor.Öyle bir ses öyle bir iman öyle bir ihlas öyle bir coşku öyle bir inanç sel olup akacak ki, herkes Saadet Partisine koşacak,SP artık marotona hazır.Aziz Milletimiz sabırsızlıkla bayramı bekliyor.Çünkü O gün SP'ne EVET-EVET diyecek...

10
1
yanıtYanıtla
tastantastanabdullah@hotmail.com:

saadet partisi 2 oy alır bence akp ye destek olmalı aksi halde bu ülke gelecek kötü günlerin yoksulluk ve cöküşün sorumlusu saadet partisi olacaktır. herkesinb aklını başına alması gerek . yarın cok geç olabilir.koltuk sevdası ile yanıp tutşanlar nasıl fazileti bitirdiler se akp yi de biterecekler .akp biterse devlet biter haberiniz olsun

0
9
yanıtYanıtla
ömer şahpazsozumu_kesme@hotmail.com:

akp devam ederse türkiye biter gülüm seni iyi narkozlamışlar

yanıt0
yanıt0
ramazanramazan_alanya@yahoo.com:

salakmısın lan akp amerikancı akp 10 yıl daha iktidar olsa türkiye diye bir devlet kalmicak

yanıt0
yanıt0
ramazan aydınramazan.alanya@yandex.com:

yeni seçim müziği çok güzeldi nereden indire bilirim

yanıt0
yanıt0
C.Kcoskun_kurudervis@hotmail.com:

ERDOĞAN KACACAK YER ARIYOR 3 SENEYE ERDDOĞAN DIYE BISEY KALMAYACAK. SİMDİ CHP Yİİ SÜSLEYİP ÖNÜMÜZE KOYACAKLAR.

yanıt0
yanıt0
selçuk erdenseldjuk_carpet@yahoo.com:

bız bu cumlelerı cok duyduk msp ye verılen oylar chp e yarar dedıler ALLAH a suskur msp ye verılen oylar mılletımıze yaradı butun dıs mıhrakların gudumunde olan partılerın korkulu ruyası oldu sımdı yıne aynı hıc kımsenın suphesı yoktur kı saadet ıktıdar olacaktır butun korku budur akp gıderse saadet gelır butun dunya kurtulur gelzavallı kardesım aklını basına ald za sende kurtul akp senı bu dunyada da a d obur dunya da rezıl eder vakıt gec degıl gozlerını gomuldugun o kumdan cıkar saadet partısıne kos geldıgın ılk anda derın bır rahatlama hıssedeceksın oh bee burada dava satmak yokmus.. faız yokmus . rusvet yokmus . dısa bagımlılık yokmus dunyamı da ahıretımı de aydın ettın sana mınnettarım saadet dıyeceksın

yanıt0
yanıt0
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title