Haberler

    Ryan Donk'tan Türk Kızları Hakkında İlginç Yorum

    Kasımpaşa'nın başarılı futbolcusu Ryan Donk verdiği ropörtajda birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.

    Kasımpaşalı Ryan Donk, Milliyet'e verdiği ropörtajda oldukça çarpıcı ifadeler kullandı. İşte o ropörtaj:

    İkisi de Hollanda’dan gelen futbolcu Ryan Donk ve oyuncu Sinan Eroğlu ile ‘İstanbulluluk hallerini’ konuştuk. Sosyal hayatta ‘sıradan biri’ olamamanın sancısını çekiyorlar. Donk’un örneği çok çarpıcı: “Boğaz’da suya yakın masaya oturmak için para yetmiyor, aşırı sosyalleşmek, network sahibi olmak gerekiyor. Oysa ben bunun için mesleğimi söylemek istemiyorum”

    Hollandalı Ryan Donk, Kasımpaşa Spor’un başarılı stoperi. Donk ile Al Pacino’nun vizyondaki “The Humbling” filmini izlemek için buluştuğumuz grup sayesinde tanıştım. Hollanda’da başarılı bir oyuncu kariyeri tutturan ve bazı projeleri görüşmek üzere İstanbul’a gelen Sinan Eroğlu ile de... Donk, transferinden beri gösterdiği başarılı performansla Türkiye’nin de en iyi stoperlerinden biri oldu.

    Öyle ki Milli Takım’da oynaması gündeme geldi. Ancak açıkçası Donk’un futboldaki başarısından çok gözlemlerini sevdim. Türkiye’deki yabancılık duygusunu, başka bir kültürde yaşamın zorluklarını çok iyi anlattı.

    Çocukluk arkadaşları


    Sinan Eroğlu ile Donk çocukluk arkadaşı. Yıllar sonra yolları İstanbul’da kesişmiş. Eroğlu aldığı bazı teklifler üzerine İstanbul’a gelince, Ulus tarafında ev bakıyor. Ryan Donk, Kesinlikle olmaz, İstanbul’a kalıcı olarak yerleşmediğin sürece bende kalacaksın” diyor. 12 - 18 yaşları arasında Hollanda’da birlikte aynı altyapıda oynamışlar. Eroğlu, Hollanda’da çok izlenen ‘İyi günler, kötü günler’ gibi popüler dizilerde oynamış, ödüller almış.

    Ritz Carlton’da buluştuk. İki çocukluk arkadaşı Ritz Carlton’un Boğaz’a nazır terasında top oynadı! Üstüne bir de tavlaya oynamaya yeltenince, araya girip “Bu kadar oyun yeter, biraz da çalışalım” demek farz oldu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Kasımpaşa Ryan Donk İstanbul Hollanda Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title