Haberler

    Ryan Babel Bile Şaşkınlığını Gizleyemedi!

    Beşiktaşlı Ryan Babel, Gençlerbirliği maçının ardından yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı.

    Spor Toto Süper Lig 26. haftasında Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 3-0 mağlup etti. Siyah beyazlıların 3. golünü atan Ryan Babel maçın ardından açıklamalarda bulundu.

    "ELİMİZE BÜYÜK ŞANS GELMİŞTİ"

    "Bugün önümüzde büyük şans geldi. Bilincindeydik. Son 2 maçta fırsatları değerlendirememiştik. O yüzden bu kez fırsatı kaçırmamamız gerekiyordu. İyi mücadele ettik, iyi oynadık ve 3 puan aldık. Son derece mutluyuz."

    BABEL'İN ATTIĞI GOLÜN HIZI

    Ryan Babel, Gençlerbirliği maçında attığı 3. golde attığı şutun kaç km hızla gittiği sorusunu tahmin etti. Hollandalı yıldız bu soruya "Bilemiyorum ama 70 km olabilir mi?" diye yanıt verince canlı yayında attığı golü izledi. Bein Sports stüdyolarında pieroya göre Babel'in Gençlerbirliği'ne attığı 3. golün 119 km hızla gittiği belirlendi.

    Ryan Babel bu sonucu öğrendikten sonra oldukça şaşkın bir ifadeyle, "Tahminimden baya yüksekmiş. Maç içerisinde bunu fark edemiyorsunuz." diye konuştu. FutbolArena

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Gençlerbirliği Ryan Babel Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title