Haberler

Rüzgar Sörfü

Pegasus Airlines PWA Slalom Dünya Kupası yarışları, 26 31 Ağustos tarihlerinde Alaçatı'da düzenlenecek.

Rüzgar sörfünde, Pegasus Airlines Profesyonel Windsurf Birliği (PWA) Slalom Dünya Kupası'nda erkekler dördüncü, kadınlar 2. ayak yarışları 26-31 Ağustos tarihlerinde İzmir'in Çeşme ilçesine bağlı Alaçatı beldesinde gerçekleştirilecek.

Pegasus Hava Yolları Pazarlama Direktörü Onur Dedeköylü, yaptığı açıklamada, 8 senedir rüzgar sörfünde dünyanın en önde gelen organizasyonunu Türkiye'ye getirdiklerini belirterek, "En hızlı Türk ve yabancı windsurfçüleri Alaçatı'da buluşturuyoruz. Windsurf sporuna ilgi duyan izleyicilere de bir hafta boyunca sörf dinamizmini Alaçatı'da yaşama ve ünlü windsurfçüleri yakından görerek onlarla tanışma imkanı veriyoruz" dedi.

27 Mayıs'ta Costa Brava'da başlayan PWA Windsurf Dünya Kupası slalom yarışları bu yıl erkeklerde 8, kadınlarda ise 5 ayaktan oluşuyor. Kupanın erkeklerde dördüncü, kadınlarda ise 2. ayak slalom yarışları Alaçatı'da gerçekleştirilecek. - İzmir

Kaynak: AA / Spor

Pegasus Alaçatı Çeşme İzmir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title