Haberler

Haydar Dümen'den Rüzgar Erkoçlar'a Kötü Haber

Güncelleme:

Haydar Dümen, çocuk sahibi olmak istediğini belirten Rüzgar Erkoçlar'a, "Testis olmadan bir insanın sperm üretmesi mümkün değil." dedi.

Oyunculuğa ara verdikten sonra bir fırında çalışmaya başlayan Rüzgar Erkoçlar, o işi bırakıp stüdyoya döndü. Genç oyuncu, Star TV'deki "Melek" programının da yapımcısı olan PH Yapım'da işe girdi.

Bu arada Posta gazetesinde vatandaşların cinsellikle ilgili sorularını yanıtlayan Prof. Dr. Dümen Haydar Dümen, çocuk sahibi olmak istediğini belirten Erkoçlar'a şu anki teknoloji ile bunun mümkün olmadığını söyledi.

HAYDAR DÜMEN'DEN KÖTÜ HABER

Haydar Dümen, Rüzgar Erkoçlar’ın Hürriyet’ten Ayşe Armana verdiği röportajda ilerde baba olmak istediğinin hatırlatılması üzerine, "Bu şu andaki teknoloji ile kesinlikle mümkün değil. Başka bir erkekten testis nakli bugüne kadar hiçbir ülkede yapılmadı. Testis olmadan bir insanın sperm üretmesi mümkün değil" dedi.

Cesaretinden dolayı Rüzgar Erkoçlar’ı ve sevgilisini kutlayan Haydar Dümen, "Benim kendi kızım böyle bir şeye kalkışsa onu engellerdim. Ama cesareti takdire şayan. O’na tavsiyem baba olmaktan vazgeçip, iyi bir koca olmaya çalışsın. Gitsin bir çocuğu evlat edinsin" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Haydar Dümen Nil Erkoçlar Star Magazin Haberler

500

Yorumlar (17)

onuronurozdenur@hotmail.com:

doğa ile savaşamazsın. çünkü Allah her şeyi en güzel dengede yaratmıştır. her şeyin bedeli var.

89
10
yanıtYanıtla
h.evrendurmazh.evrendurmaz@msn.com:

bedensel ve zihinsel engellileride Allah yaratmadı mı? Ozaman hangi dengeden bahsediyorsunuz Bu insanıda Allah yarattı bu şekilde yarattı hastalıklı yarattı, Zihinsel ve bedensel engelliler tedavi oluyordu bu olamaz mı? Kendinizle çelişmeyin.

yanıt0
yanıt0
biseksüelmucizeesma@hotmail.com:

Sayın Onur.Eşcinsellik bir hastalık değildir. Daha önce çok fazla tedavi yöntemi üretilmeye çalışıldı. Kızları kız gibi hissetsinler diye güzellik salonlarına götürdüler. Erkeklere hormon bastılar. Psikologlara götürdüler noldu? Kızlar daha kızsı gözüktü erkekler daha kıllı oldu cinsel eğilimleri değişmedi... Eşcinsellik tartışılamaz ve geri dönülemez bir gerçektir. Rüzgar'ı bir düşün. Ailesini, arkadaşlarını, onu tanıyan herkesi (ki ünlüydü çok kişi tanıyordu) karşısına aldı. Eğer gerçekten bir hastalık olsaydı tedavi olmayı o da milyonlarca kez isterdi emin ol. Mazoşist değiliz bu kadar sıkıntı çekmek istemiyoruz. Eşcinseller kendilerini gizlemek zorunda kalıyor böyle düşünen zihniyet yüzünden...

yanıt0
yanıt0
Nerimankeriman_025@hotmail.com:

Rüzgarı yerden yere vuranlar soruyorum size hanginiz bu kadar insanı karşınıza almayı göze alıp cinsiyet değiştirebilirdiniz. Yapamazsınız çünkü bunu yapmak için hissetmek gerek. Eğer bu insan öyle hissediyorsa hormonları o yönde çalıştıgı için hissediyordur başka bi nedeni yok bunu anlayın bence. mesela ben bayanım kendimi bayan gibi hissediyorum çünkü hormonlarım böyle hissettiriyor dünyayı verseniz erkek gibi hissettiremezsiniz . Ben her şeyin Allah'tan olduğunu düşünüyorum kimseyi kınamıyorum sizede kınamamanızı tavsiye ederim aşağılamak kimseye bişey kazandırmaz.

59
15
yanıtYanıtla
vatandaşa.arzu@emintekstil.com:

sayın Neriman;Bu kadar insanı geç ,Allah'ı karşısına alıyor.Allah hayır ve şerri yaratır.İşlemek kulun iradesine aittir.Senin düşüncenle olmuyor şekerim bu işler.İSlam dini vahiy dinidir.fikirlere bağlı değildir.Anlayacağın cinsiyet değiştirmek kebair günahlardandır.Günahı işlemek de kader değildir.

yanıt0
yanıt0
nevinnevbalt@gmail.com:

Sayın VATANDAŞ, Şimdi çok derin konuştun doğruda diyorsun aslında ancak ben şunuda hep merak etmişimdir , bu doğuştan çift cinsiyetli insanlar var ve hisstikleri cinsiyet geri planda hissetmedikleri ön planda bu durum o insan için çok zor değilmi ne yapacak bu insan ne yapmalı dini açıdan soruyorum ( bilmediğim için soruyorum )

yanıt0
yanıt0
bıdı bıdıbbd933997@gmail.com:

İnsanları bi rahat bıraksanız nasıl olur ? kendi ahlak anlayışınızı kimseye dayatamazsınız.. bu haberin yapılması bile miğde bulandırıcı ... insanların özel hayatı üzerinden rant yapmaya çalışmak terbiyesizlik azıcık gazetecilik onuruz da mı yok??

49
4
yanıtYanıtla
sefasefatuzer_510@hotmail.com:

yaa sayın bıdıbıdı eğer o şahıs (cinsiyeti belli olmayan) bunun böyle haber olmasını istemseydi zaten böyle açıklama yapmazdı. rahatsız oluyorsa kameralardan uzak dursun o zaman

yanıt0
yanıt0
ALLAH ın kuluzehramkadir@hotmail.com:

bir de gitsin evlatlık alsın diyor yazık degil mi evlatlık alacagı çocuga

39
7
yanıtYanıtla
seda kayadilemi_eda2000@hotmail.com:

arkadaşlar yinede büyük konuşmayalım ALLAH dogru yoldan ayırmasın şaşırtmasın ıslah etsin hepimizi çevremizi yakınımızı bu düşüncelerden...

25
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title