Haberler

Rüzgar Erkoçlar Ekonomik Sıkıntı Çekiyormuş

Güncelleme:

Erkoçlar'ın bir yapım şirketinde editör olarak çalıştığını ve iki gün önce işten ayrıldığını belirten Tahir Sarıkaya, "Rüzgar Erkoçlar şu anda işsiz ve para sıkıntısı çekiyor." dedi.

Tahir Sarıkaya, konuk olarak katıldığı Söylemezsem Olmaz programında Rüzgar Erkoçlar hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

EKONOMİK SIKINTI ÇEKİYOR

Erkoçlar'ın bir yapım şirketinde editör olarak çalıştığını ve iki gün önce işten ayrıldığını belirten Sarıkaya, "Rüzgar Erkoçlar şu anda işsiz ve para sıkıntısı çekiyor. Editör olarak çalıştığı yapım şirketinden iki günce ayrıldı ve kendisine rol teklifleri de maalesef gelmiyor." açıklamasını yaptı. Erkoçlar'ın basından kaçtığını da belirten Sarıkaya, "Rüzgar'ın basından kaçması doğru bir hareket değil ve bunu sürekli yapıyor." şeklinde konuştu.

"SÖYLEDİKLERİM YALAN DEĞİL"

Rüzgar Erkoçlar hakkında söylediklerinin asla yalan olmadığını ve tamamıyla gerçeği yansıttığını belirten Tahir Sarıkaya, kendisine iftira attığını belirttiği Bircan İpek'in sözleri üzerine, "Benim haberlerimi yalanlasınlar, ben kendimi şerefsiz ve namussuz addedeceğim." diyerek sert bir açıklamada bulundu.

"RÜZGARIN REKLAMI DİZİNİN ÖNÜNE GEÇER"

Tahir Sarıkaya'nın açıklamalarına bir yorumda usta oyuncu Oya Aydoğan'dan geldi. Aydoğan, "Rüzgar Erkoçlar'ın oyunculuk yapması halinde, Rüzgar'ın reklamının dizinin çok önüne geçeceğini düşünüyorum, bu yüzden oyunculuk yapmak istemiyor olabilir." şeklinde bir yorumda bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tahir Sarıkaya Nil Erkoçlar Oya Aydoğan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (45)

ake:

250 gr kıymetini yeni anlamış :D

7
25
yanıtYanıtla
AllyMobil-IOS:

La biz işsiz kalınca basına açıklama mı yapıyoz :)

27
2
yanıtYanıtla
El TurkoMobil-IOS:

Yeter ya gına geldi bu kızın(?) haberlerinden, napalım para mı verelim, yardım mı toplayalım??

24
2
yanıtYanıtla
ALEMDAR:

ONU TAKDIRMASI KOLAY KOÇUM ONU TAŞIMAK MESELE ŞİMDİ YAŞA BAKALIM ADAM GİBİ GÖREK

22
4
yanıtYanıtla
Tayyar:

Laa mal ,ne vardı erkekliğe geçiyon bide sakal yapmışsın ,, tıfıl bi hatundun kalsaydın ya öle ozaman para sıkıntın olmazdı ,bulamadınmı sende mal bi sosyete zengini ,, süzme salak dolu o piyasada ..

19
2
yanıtYanıtla
T.COŞKUN:

BASIN GAZ VERDİ. . . İNTERNET ÜZERİNDEN VATANDAŞ GAZ VERDİ. . . . KIZIMIZ OLDU ERKEK. . . SONUÇ??İŞTE BU HABERDE. . KİMSE DEMEDİ''KIZIM GİT PSİKOLOJİK TEDAVİ OL. SANA VERİLENİ TERSİNE ÇEVİRMEYE KALKMA. MUTSUZ OLURSUN''. . . . YAZIK. . UMARIM. . BUNALIM VE BAŞKA KÖTÜ SONUÇLARLA KARŞILAŞMAZ.

17
3
yanıtYanıtla
RAGİ1907:

SAALAK İŞTE KIZ OLSAYDIN HER TÜRLÜ PARA BULURDUN AMA SAP OLDUN PARASIZ KALDINN

13
6
yanıtYanıtla
hebabo:

bize ne , gitsin inşaatlarda çalışsın çalışaxam diyene iş çok . . .

17
1
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Ne güzel kızdı çok garip durumya.

18
0
yanıtYanıtla
mitocan:

millet yıllardır işsiz sen daha 2 gün olmuş işten ayrılalı . . hele dur bakalım biraz ne zor gün geçiriyon 2 günde

17
0
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title