Haberler

Rüzgar Erkoçlar Belediye Otobüsünde Görüntülendi

Güncelleme:

Cinsiyet değiştirdikten sonra gözlerden ırak bir yaşan süren Rüzgar Erkoçlar, sevgilisiyle birlikte belediye otobüsünün içinde görüntülendi.

Cinsiyet değiştirme girişimi sonrası her yaptığı olay olan Rüzgar Erkoçlar, sevgilisiyle belediye otobüsünde görüntülendi. Erkoçlar'ın otobüs içindeki rahat tavırları dikkat çekti.

HÜLYA AVŞAR'LA AYNI PROJEDE ROL ALACAK

6 ay hormon tedavisi gördükten sonra önce bıyıkları çıkan, ardından top sakallı haliyle dikkatleri üzerine çeken Rüzgar Erkoçlar uzun süredir ortalarda görünmüyordu. Hülya Avşar'ın da yer aldığı bir film projesinde rol alacak olan Erkoçlar, rolünün hakkını verebilmek için yoğun bir çaba sarfediyor.

BELEDİYE OTOBÜSÜNDE YOLCULUK

Sıkı çalışma temposunda sevgilisine zaman ayırmayı da ihmal etmeyen Erkoçlar, bu sabah sevgilisiyle birlikte belediye otobüsünde görüntülendi.


Fotoğraflarının çekildiğini fark eden Rüzgar Erkoçlar, kız arkadaşının arkasına saklanarak görüntü vermemeye çalıştı.

OTOBÜSTE RAHAT TAVIRLAR

Beylerbeyi durağından sevgilisiyle birlikte otobüse binip halkın arasına karışan Erkoçlar, kirli sakalı ve otobüs içindeki rahat tavırlarıyla dikkat çekti.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Nil Erkoçlar Hülya Avşar Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe)
500

Yorumlar (16)

NASREDDIN HOCA:

böyle haberler:hem onlara hem de bize saygisizliktir:onlarin özel hayati bizi ilgilendirmez. bizimde böyle haberlere ihtiyacimiz yok.

81
3
yanıtYanıtla
Sade vatandasmobilWeb@haberler.com:

Insanlar birbirinin ozel hayatina secimlerine saygi gosterse ulkemiz daha yasanabilir huzurlu bir yer olur.

56
13
yanıtYanıtla
PRINC:

BU BİR HABER Mİ ŞİMDİ, BENCE BU HABERDEN ZİYADE GIYBET''TİR, İŞTE BÖYLE BİR MEDYAMIZ VAR BİZİM. . .

63
2
yanıtYanıtla
izmirli:

Ulkeyi soyup sogana cevirdiler siz hala bu adamin pesindesiniz. Bir de kalkmis ''otobüs içindeki rahat tavırlarıyla dikkat çekti'' diye yaziyorsunuz. Ne yapacakti ya!!! Bu ulkede hirsizlar elini kolunu sallya sallaya gezsin onlara sakin birsey demeyin ustune bir de madalya verin ama su adam ne zaman sokaga ciksa pesinden ayrilmayin rahatsiz edin ohh ne iyi!!!

29
5
yanıtYanıtla
RadikalMobil-IOS:

Insanlari rahat birakin

31
3
yanıtYanıtla
mobilWeb@haberler.com:

Göremedik arkadaş acemi galiba tutturamamış haber aut.

23
1
yanıtYanıtla
ben Mobil-ANDROID:

Bülent ersoya niye birşey demiyolar adam kendini kadın yaptı daha fena değilmi ?

21
1
yanıtYanıtla
T.C. 17-25 ARALIK:

EMRET KOMUTANIM TEKRAR GÖSTERİLSE DE DAHA DİKKATLİ İZLESEK.

10
9
yanıtYanıtla
Ah Kıvo Ah:

bu fotoyu çeken arkadaş hayatını kaybetti :D:D

13
5
yanıtYanıtla
seda:

BUDA DÜNYANIN PARASINI ALDI CİNSİYET DEĞİŞTİRİP REKLAM YAPMAK İÇİN. .

4
14
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title