Haberler

Rüya Yorumcusu Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı Olacağını Bir Yıl Önce Bildi

Ünlülerin rüya tabircisi Seyit Mehmet Emin Kırgil'in bir yıl önce rüyasında Hz. Muhammed'in (s.a.v.) Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ismini alıp en üste getirdiğini gördü.

Ünlülerin rüya tabircisi Seyit Mehmet Emin Kırgil'in bir yıl önce rüyasında Hz. Muhammed'in (s.a.v.) Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ismini alıp en üste getirdiğini gördü. Bunu, aynı tarihte "Erdoğan aday olması halinde Cumhurbaşkanı olacak" şeklinde açıklayan Kırgil'in dediği gerçekleşti.

Ünlü sanatçı Murat Göğebakan'ın lösemi olacağını rüyasında görüp kendisini uyaran Almanya Başbakan'ı Angela Merkel'in de kaza geçireceğini bilen Mehmet Emin Kırgil, son olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olacağını da 1 yıl önce rüyasında gördü.

İnternet üzerinden ücretsiz vatandaşların rüyalarını yorumlayan Kırgil, 1 yıl önce gördüğü rüyada Başbakan Erdoğan ve Merkel'i gördüğünü hatırlatarak şöyle konuştu: "Rüyamda Hz. Muhammed, bir odaya giriyor odaya girerken üzerinde krem rengi fistanı ve siyah şalı var. İçeride 7 başbakan ayakta duruyor. Bu başbakanlar her biri bir ülkeyi temsil ediyor. Bir tanesi de bizim Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, biri de Almanya Başbakanı Merkel. Peygamber Efendimiz sahabesine dönüp evrakı vermesini istedi. Sahabe evrakı getirip Peygamber Efendimize verdi. Deriden bir parça üzerinde isim listesi siyahla yazılmıştı, en üstte kırmızı bir çizgi vardı. Peygamber Efendimiz listedeki bazı isimlere bakarak Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ismini alıp en üste getirdi. Bu arada, Başbakanımız geriye çekildi. Arkasına Merkel geldi. Merkel'i de Peygamber Efendimiz işaretlerle uyarmaya çalıştı ve Merkel'in üzerini karalayarak, odadan çıkmasını istedi."

Kırgil, rüyada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın isminin üst tarafa konması aday olması halinde seçimleri yine kazanacağı anlamına geldiğini bugün Başbakan'ın Cumhurbaşkanlığı seçimini kazandığını söyledi. Kırgil, Başbakan'ı çok sevdiği için istihareye yattığını Başbakan Erdoğan'ın yolunun açık olmasını dilediğini kaydetti. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Angela Merkel Almanya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title