Haberler

Rüya Öğretmenin Rüyasını CHP'li Büyükerşen Gerçekleştirdi

Güncelleme:

CHP'li Yılmaz Büyükerşen'in desteğiyle Aksaray'dan Eskişehir'e gelen Rüya Kutnal ve öğrencileri Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarının Kanlı Nigar oyununu izledi.

İlk görev yeri olan Aksaray'daki öğrencilerinin hiç tiyatroya gitmediğini öğrenip liseli gençleri tiyatroyla buluşturmak isteyen İngilizce öğretmeni Rüya Kutnal'ın sesini Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Yılmaz Büyükerşen duydu. Başkan Büyükerşen'in desteğiyle Aksaray'dan Eskişehir'e gelen öğrenciler Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın 'Kanlı Nigar' adlı oyununu izledi.

Aksaray merkeze bağlı Altınkaya Beldesi'ndeki Fatih Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin İngilizce öğretmeni Rüya Kutnal, öğrencilerinin hiç tiyatroya gitmediğini öğrendi. Bu duruma üzülen Rüya Kuthal, öğrencilerine tiyatro izlettirmek için kolları sıvadı. Rüya öğretmen üniversiteyi okuduğu Eskişehir'in Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i arayarak yardım istedi. Büyükerşen, Rüya öğretmeninin bu isteğini seve seve gerçekleştireceklerini belirterek, "Bizim misafirimiz olursunuz. Rehber eşliğinde Eskişehir'i de gezersiniz" dedi.

Rüya öğretmen, Altınkaya Fatih Çok Amaçlı Anadolu Lisesi'nden 46 öğrenci ve öğretmenlerle birlikte Eskişehir'e geldi. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri tarafından karşılanan öğrenciler ilk olarak Eskişehir'i gezdi. Öğrenciler daha sonra Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nda 'Kanlı Nigar' adlı oyunu izledi.

Öğrencileriyle birlikte tiyatro oyununu izleyen İngilizce öğretmeni Rüya Kutnal, "Bu benim bir rüyamdı. Bunu gerçekleştirdiği için Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e teşekkür ederim. Öğrencilerim bu geziden çok etkilendiler. Çoğu üniversiteyi Eskişehir'de okuma kararı aldılar" dedi.

- Eskişehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir Aksaray Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title