Haberler

Tekirdağ'da Rüya Gibi Evlilik Teklifi

Güncelleme:

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde film sahnelerini aratmayacak romantik bir evlilik teklifi alan genç kız mutluluktan ne yapacağını şaşırdı.

Tekirdağ'a bağlı Çerkezköy Belediyesi'nde Harita Mühendisi olarak çalışan Ekrem Bacaksız, kız arkadaşına sürpriz evlilik teklifinde bulunmak için arkadaşlarının da yardımıyla Belediye Meydanı'nda organizasyon düzenledi.

Ekrem Bacaksız ve kız arkadaşı Sinem Eryılmaz, Belediye Meydanı'nda bir kafede otururken, genç çiftin arkadaşları da sürpriz evlilik teklifi için kolları sıvadı.

MUM IŞIKLARI İLE DEV KALP YAPTI

Genç kız erkek arkadaşı Ekrem Bacaksız ile hiçbir şeyden habersiz kafede otururken, genç çiftin arkadaşları mumlardan dev bir kalp yaptı. Bütün hazırlıklar tamamlandıktan sonra Ekrem Bacaksız müsaade isteyerek kız arkadaşının yanından ayrılıp belediye meydanına gelerek mumlardan oluşturulan kalbin içine girdi. Daha sonra kafe çalışanları içinde Ekrem Bacaksız'ın yazdığı notun bulunduğu paketi, genç kıza verdi. İçinde Ekrem Bacaksız'ın duygularının yazılı olduğu notun sonunda genç kızdan cama çıkıp belediye meydanına bakması istendi. Neye uğradığını şaşıran genç kız, aşağıda mumlardan oluşan kalbin içinde erkek arkadaşını görünce gözyaşlarına hakim olamadı. Hemen aşağı inen genç kız, konfetiler, pankartlar ve çiçeklerle karşılandı.

CEBİNDEN YÜZÜĞÜ ÇIKARIP EVLENME TEKLİFİ ETTİ

Genç çift mum ışıklarından oluşan kalbin içinde dans ettikten sonra Ekrem Bacaksız diz çöküp cebindeki yüzüğü çıkardı. Bacaksız, "Seni çok seviyorum ve ömrümün kalan yıllarında seninle uyuyup seninle uyanmak istiyorum" diyerek evlilik teklifinde bulundu. Konuşmakta güçlük çeken Sinem Eryılmaz da 'Evet' diyerek Bacaksız'ın teklifini kabul etti.

EVLİLİK TEKLİFİNİ YÜZLERCE KİŞİ İZLEDİ

Afyon'da Kocatepe Üniversitesi'nde 4 yıl aynı sınıfta okuyan genç çift, 5 yıldır sürdürdükleri güzel ilişkilerini evlilikle taçlandırmak için ilk adımı atmış oldu. Evlilik teklifinin ardından uzun süre birbirlerine sarılan genç çift, romantik şarkılar eşliğinde dans etti. Evlilik teklifinin yapıldığı alanda toplanan yüzlerce vatandaş da genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çerkezköy Tekirdağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (50)

.....Mobil-ANDROID:

Sizin gibi hırtlarin yüzünden kızların hepsi böyle istiyor; )

17
2
yanıtYanıtla
bjk:

evde zeytin yoktur yemeye ama

17
2
yanıtYanıtla
VATANSEVER:

şov. böyle hareketlere ne gerek var. adam gibi yap evlilik teklifini.

14
4
yanıtYanıtla
El TurcoMobil-IOS:

Keşke o paralarla fakir fukaraya makarna alıp dağıtsaydın

7
7
yanıtYanıtla
TürkMobil-ANDROID:

memleketimde güzel seyler gormeyi özlemişim

12
1
yanıtYanıtla
dombiliMobil-ANDROID:

ALLAH MUTLULUĞUNUZU DAİM ETSİN

7
6
yanıtYanıtla
XXXX:

SALAKCA

5
7
yanıtYanıtla
bjkli Mobil-ANDROID:

hava atmak gosteris yapmak luxu sevmek rahatina duskun olmak ataturkun bize biraktigi emanettir evet bu emanete fazlasiyla sahip cikiliyo ABDULHAMIT han torunun RTE ye dualarini eksik etme INSAALLAH buyuk osmanli yakinda kurulacak..

1
11
yanıtYanıtla
S.A.:

Allah a cok sükür kadinlarimiza güzel davranan erkeklerimiz de var hala. Onca vahset haberlerinden sonra böyle güzelhaberler okumak insana iyi geliyor. . .

11
1
yanıtYanıtla
RelaxMobil-IOS:

Bekarlik gibisi yokmus dostum. Hiçmi akli yok senin. Bos ver evlenmesen

8
4
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title