Haberler

Ruud Gullit'ten Volkan İçin Ağır Sözler

Güncelleme:

Hollandalı efsane oyuncu Ruud Gullit, Sneijder'den iki gol yiyen Volkan için "F.Bahçe'ye 30 metreden iki gol atmış. Sıradan bir kaleci bile o golleri yemezdi" dedi.

Hollandalı efsane oyuncu, Sneijder'in de Kuyt gibi milli takımı bırakma zamanının geldiğini söyledi. NOS TV'ye konuşan Ruud Gullit, "F.Bahçe'ye 30 metreden iki gol atmış. Sıradan bir kaleci bile o golleri yemezdi" dedi.

"SNEIJDER DE MİLLİ TAKIMI BIRAKMALI"

Sporseverler uzun rastalı saçlarıyla hatırlar Ruud Gullit'i. Rijkaard ve Van Basten ile harikalar yarattığı maçları da. Surinam asıllı, Hollandalı oyuncu önceki hafta oynanan G.Saray-F.Bahçe maçını yorumladı. NOS TV'de Studio Voetbal isimli programa katılan Gullit, "Sneijder de Kuyt gibi milli takımı bırakmalı. Emeklilik kararı alması gerek" dedi.

"SIRADAN KALECİ BİLE BU GOLLERİ ÇIKARIRDI"

Efsane oyuncuya Wesley Sneijder'in Fenerbahçe maçında 30 metreden iki gol attığı hatırlatıldı. Ruud Gullit bu golleri de şu sözlerle açıkladı: Sneijder 30 metreden iki şut attı, ikisi de gol oldu. İki gole baktığımda ancak kalede kimse olmaması halinde gol olacak şutlardı. Sıradan bir kaleci bile olsa bunları çıkarırdı. İzlanda maçında hiçbir şey yapmadığını hepimiz gördük.


Kaynak: Haberler.Com / Spor

Wesley Sneijder Ruud Gullit Dirk Kuyt Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

SEYİRCİ:

İLLE DE VOLKAN OLSUN, İSTER ÇAMURDAN OLSUN :) AZİZ EMRE İSMAİL, ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN OLSUN :)))

17
8
yanıtYanıtla
CİNO:

doğru söyleyene hacı emmin ne desin hem adam iyi tüccar MAL''I gözünden biliyor ::)

8
0
yanıtYanıtla
zyb:

Adam dışarıdan doğru tespit yapmış hedefi 12 den vurmuş. . . . . . Ama hala bizim spor medyası uyanamadı. . . . . Zaten Volkanın sakat sakat çalışıp forma girmeden kaleye geçmesi bile Merte yapılmış bir saygısızlıktır. . . . . . Adam iki üç maç oynadı hiçde hata yapmadı. . . . . . Adamı kesip sakat adama forma verdiniz. . . . . . . Zaten olacağı buydu. . . . . Volkan son bir kaç yıldır FB. de doğru düzgün kalecilik yapmıyor, hatalı goller yiyor. . . . . . . Ama kimse görmüyor. . . . . .

2
0
yanıtYanıtla
Kenan:

volkan küpeni yesinler

0
1
yanıtYanıtla
fatih:

kesinlikle doğru

1
0
yanıtYanıtla
Hakki Dortatan:

Adam sakattı beyler ama ben olsam oyundan çıkar ve kaleyi Mert''e bırakır ve MERT''in önünü açardım, Volkan biraz bencil davranıyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title