Haberler

    Rusya'ya Değil Hakeme Yenildik

    Güncelleme:

    Voleybol Bayan Milli Takımımız, Tokyo'da devam eden Dünya Grand Prix'si final maçlarında, Rusya'ya hakem kararıyla 3-2 yenildi.

    Japonya'nın başkenti Tokyo'da devam eden Dünya Grand Prix'si finallerinin üçüncü gününde Voleybol Bayan Milli Takımımız, son Dünya ve Avrupa şampiyonu Rusya ile karşılaştı. Milliler maçı 2-0'dan 2-2'ye getirmesine rağmen hakemlerin hatalı yönetimiyle tepki çektiği maçı 3-2 kaybetmekten kurtulamadı.

    Turnuvanın ilk gününde Brezilya'yı 3-2 mağlup ederek tarihi bir galibiyete imza atan ancak ardından ev sahibi Japonya karşısında etkisiz bir oyun sergileyip 3-0 yenilen Milliler, Rusya karşısında da maça kötü başladı. Turnuvaya Japonya yenilgisi ile başlayıp ardından Belçika'yı yenen Ruslar, oyun üstünlüğünü elde tuttu. Sultanlar mücadele anlamında elinden geleni yapsa da oyunun kontrolünü rakibinden alamadı. Ruslar 31 dakika süren ilk seti 25-22, 32 dakika süren ikinci seti de 26-24 alarak maçta durumu 2-0'a getirdi.

    Milliler 3. sette daha iyi performans sergilemeye başladı. Çekişmeli giden oyunda coşkulu oyunuyla rakibinin direncini kırmayı başaran Sultanlar, özellikle Gözde Sonsırma'nın sayıları ile seti 25-13 24 dakikada aldı aldı ve durumu 2-1 yaptı.

    4. set de büyük çekişmeye sahne oldu. Önce 24-22, ardından da 24-23 ile 2 kez set sayısı şansı yakalayan Milliler, skorun 24-24'e gelmesini engelleyemedi. Ardından 2 set sayısı fırsatı daha bulan Ay Yıldızlılar 36 dakika sonunda 27-25 ile maçı tie break setine taşımayı başardı.

    Sultanlar son sete çok iyi başladı. Ancak Ruslar seti 6-2'den 8-8'e getirmeyi başardı. Çekişmeli geçen sette Ruslar 21-10 öndeyken çok tartışmalı bir pozisyon yaşandı. Gözde'nin hücumunda hakem çizgiye basıldığı gerekçesiyle hata verdi ve Millilerden itiraz geldi. Hakem önce kararını değiştirmek istemedi, ardından değiştirdi. Bu kez Ruslar itiraz etti, pozisyon izlendiğinde bilgisayar önce "hata yok" dedi. Ancak tartışmalar sürdü ve bilgisayar bir süre sonra ilginç bir şekilde bu kez Gözde'nin çizgiye bastığını açıkladı. Ve yaklaşık 5 dakika duran oyun Ruslar'ın 13-10 üstünlüğüyle yeniden başladı.

    Milliler moral bozukluğuna rağmen 13-12'ye getirdiği sette Ruslar'ın ard arda 2 sayısına engel olamadı ve 30 dakika süren tie break'i 15-12, maçı da 3-2 kaybetti.

    Filenin Sultanları böylece tarihi Brezilya galibiyetinin ardından çıktığı 2. maçı da kaybetmiş oldu.

    Maçın öyküsü: Ntvspor

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Rusya Federasyonu Gözde Sonsırma Tokyo Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title