Haberler

Rusya Voleybol Federasyonu, Türkiye'deki Maçların Ertelenmesini İstedi

Güncelleme:

Rusya, Avrupa Voleybol Konfederasyonu'na maçların Türkiye'de oynanmaması ve ileri bir tarihe ertelenmesi için başvurdu. Konfederasyon talebi reddetti.

Rusya Voleybol Federasyonu, Türkiye'de oynanacak Arkas Spor- Belogorye ile Ziraat Bankası – Dinamo Moscow maçlarının ileri bir tarihe ertelenerek, başka bir ülkede oynanması için Avrupa Voleybol Konfederasyonu'na (CEV) başvurdu.

"TÜRKİYE'YE GİDEMEME İHTİMALİNE HAZIRLIKLI OLMALIYIZ"

Rusya Voleybol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada, "Türk voleybol takımlarıyla oynanacak maçların, daha ileri tarihe alınması talebiyle Avrupa Voleybol Federasyonu'na resmi başvuru yaptık. Rus takımlarının Türkiye'ye gidememe ihtimaline hazırlıklı olmalıyız" denildi.

Rusya Voleybol Federasyonu Sekreteri Aleksandr Yaremenko, Türkiye'de oynanacak voleybol müsabakalarının tarafsız bölgelere alınmasının da değerlendirildiğini açıkladı.

RUSYA'NIN TALEBİ REDDEDİLDİ

Öte yandan Avrupa Voleybol Federasyonu Basın Sözcüsü Federico Ferrraro, Voleybol ligi maçlarının önceden planlanan takvime göre gerçekleştirileceğini bildirdi.

Türkiye Voleybol Federasyonu yetkilileri ise yapılan bu başvurunun ardından kendilerine resmi bir yazı gelmediğini, geldiği taktirde gerekenin yapılacağını duyurdu. Halkbank'ın ise Zenit Kazan deplasmanı için yarın Dışişleri ve Spor Bakanlığı ile görüşeceği, kararını ona göre vereceği öğrenildi.

Rus ve Türk voleybol takımları arasında gelecek hafta şu karşılaşmaların oynanması bekleniyor:

1 Aralık: Arkas Spor – Belogorye (Türkiye, İzmir)

2 Aralık: Zenit Kazan – Halkbank (Rusya, Kazan)

2 Aralık: Ziraat Bankası – Dinamo Moscow (Türkiye, Ankara)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Voleybol Federasyonu Rusya Federasyonu Ziraat Bankası Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (43)

Vatandaş:

Umarım savaş olur da Türkiye 100yılgeri gider

10
88
yanıtYanıtla
VATAN:

bari vatandaş nick ini kullanma düpedüz düşmansın

yanıt8
yanıt1
Kayseri:

Kina yakacak bi yerin kalacak mi bakalim o zaman

yanıt3
yanıt0
dadas:

Zalime boyun egecegime 100 yılgeri giderim.

yanıt4
yanıt0
Teko:

Bu ruslar nekadar cok korkuyor bizden Helal Recep Tayip Erdogan sayende Türkler itibar gördü ve görmeye devam edecek

35
13
yanıtYanıtla
dombira:

Bir susun be hem kafa kesicilere acikca silah gonderirsiniz. birde yag gibi hep uste cikarsiniz. rap kazmalari sizi

12
28
yanıtYanıtla
türk:

rusya , türkiyenin karısı gibi naz yapıp duruyor

26
4
yanıtYanıtla
WANLi:

Vallahi ruslar turkleri adam edecek

6
22
yanıtYanıtla
SIZOFREN:

ETEKLIM SEN ÖNCE ADAM OLKI BASKASINA DIL UZAT :)))

yanıt13
yanıt1
Deli Bekir:

Bunlar iyice tırstı lan. . .

20
5
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title