Haberler

Rusya ve İran Arasındaki S-300 Anlaşması - İran Savunma Bakanı Dehkan

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Rusya ve İran arasındaki S-300 anlaşması - İran Savunma Bakanı Hüseyin Dehkan açıklaması - 4. Güvenlik Konferansı Rusya ve İran arasındaki S-300 anlaşması- Rusya ile İran, teslimat tarihi dışında bütün konularda anlaştı Rusya ile İran'ın, S-300 hava savunma sistemlerinin teslimatı konusunda tarih dışında bütün konularda anlaştığı bildirildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Rusya ve İran arasındaki S-300 anlaşması - İran Savunma Bakanı Hüseyin Dehkan açıklaması - 4. Güvenlik Konferansı Rusya ve İran arasındaki S-300 anlaşması- Rusya ile İran, teslimat tarihi dışında bütün konularda anlaştı Rusya ile İran'ın, S-300 hava savunma sistemlerinin teslimatı konusunda tarih dışında bütün konularda anlaştığı bildirildi. Moskova'da düzenlenen 4. Güvenlik Konferansı'na katılan İran Savunma Bakanı Hüseyin Dehkan, yaptığı açıklamada, Rusya ile S-300 hava savunma sistemlerinin teslimatına ilişkin hemen her konuda anlaştıklarını söyledi. Dehkan, S-300'lerin ne zaman teslim edileceğinin ise Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ile bugün yapacağı görüşmenin ardından belli olacağını belirtti.Rusya Güvenlik Konseyi Sekreteri Nikolay Patruşev, daha önce yaptığı açıklamada, Rus üreticilerinin, S-300 sistemlerini İran'a teslim etmek için 6 aya ihtiyaçları olduğunu söylemişti.Uzmanların görüşüne göre, S-300 hava savunma sistemlerinin taşınması çok zaman almayacak, önce demiryolu ile Hazar Denizi'ndeki bir limana ve oradan da deniz yoluyla İran'a ulaştırılacak.

Kaynak: AA / Güncel

Rusya Federasyonu Moskova İran Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title