Haberler

    Rusya ve ABD'den Karşılıklı Güç Gösterisi

    Rusya'nın Barent Denizi'nde yaptığı askeri tatbikata 30 savaş gemisi daha katıldı.

    Rusya'nın Barent Denizi'nde yaptığı askeri tatbikata 30 savaş gemisi daha katıldı. Dev askeri tatbikat Rusya'nın Ukrayna krizi nedeniyle batı ile gergin ilişkilere sahip olduğu bir dönemde yapılıyor.

    Tatbikata 80 bin askerle birlikte 70 savaş gemisi, 52 uçak ve 7 uçaksavar katılıyor. Rus savunma kaynakları tatbikatın amacının Rusya'ya yönelik bir tehdide karşılık Rus donanmasının hazır olup olmadığını test etmek olduğunu açıkladı.

    Devlet Başkanı Vladimir Putin'in talimatıyla yapılan tatbikat Rusya'nın bugüne kadar yaptığı en büyük güç gösterisi olarak yorumlanıyor.

    Bu arada Doğu Avrupa'daki askeri varlığını artıran NATO da Estonya ordusuyla birlikte askeri tatbikata başladı.

    Tatbikata İtalya'da bulunan ABD ordusuna ait 14 F-16 savaş uçağı ile 300 Amerikalı asker de Estonya'nın Amari hava üssüne indi.

    Yazar:

    Etiketler:Gönderildi: 21 Mart 2015

    İzlenme oranı: 0.0

    Oylar: 0

    Kaynak: Euronews.com / Dünya

    Rusya Federasyonu Estonya Ukrayna Dünya Haberler

    Bakmadan Geçme

    Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title