Haberler

Rusya, Türkiye'ye Karşı Uyguladığı Vize Anlaşmasını Genişletti

Güncelleme:

Rusya Türkiye'ye karşı başlattığı vize uygulamasının kapsamını genişletti. Hususi ve hizmet pasaportu olan Türk vatandaşları da artık Rusya'ya seyahat edebilmek için vize alacak.

Ocak ayından bu yana Türklere yeniden vize uygulamaya başlayan Rusya'dan bir hamle daha geldi. Moskova yönetimi, Türkiye'ye yönelik vize uygulamasının kapsamını genişletti. Hususi ve hizmet pasaportu olan Türk vatandaşları da artık Rusya'ya seyahat edebilmek için vize alacak.

VİZE UYGULAMASI GENİŞLEDİ

1 Ocak 2016 tarihinden itibaren umuma mahsus yani bordo pasaportu olan Türk vatandaşlarına yönelik vize uygulamasına başlayan Rusya, bu ay o uygulamanın kapsamını genişletti. CNN Türk'ün haberine göre artık yeşil ve gri pasaportu olan Türk vatandaşları da Rusya'ya seyahat edebilmek için vize almak zorunda.

İKAMET İZNİ OLANLAR VİZESİZ GİDEBİLECEK

Rusya Federasyonu'nda geçici ya da daimi ikamet izni bulunan Türk vatandaşları için ise durum değişmedi. Bu kişiler yine vizesiz seyahat edebilecek.

Rusya-Türkiye ilişkileri geçen kasım ayında Türkiye-Suriye sınırında bir Rus savaş uçağının Türk F-16'ları tarafından düşürülmesinin ardından kopma noktasına gelmiş, Putin, vize uygulamasının yanı sıra, Türkiye'ye turistik tur paketlerini askıya almış, Türkiye'den gelen tarım ürünlerine de ambargo koymuştu.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Moskova Türkiye Turizm Turizm Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (18)

GÖKTÜRKLER:

NASIL DEDELERIM BALKANLARDAN KARDESLERI ICIN CANAKKALEYE GELDIYSE BIZLERDE . BURDAYIZ NÖBETTEYIZ BEKLERIZ . VE HERZAMAN KARDESLERIMIZ LE OMUZ OMUZA YANINIZDAYIZ BIZLERKI FATIHLERDEN SOKULLULARDAN KALAN AKINCILARIZ HERZAMAN YANINIZDAYIZ , ALLAH ERDOGAN DAVUTOGLU NU VE AKP KORUSUN ALLAH ICI TEMIZ KALMIS TÜRKÜ MÜSLÜMANI KORUSUN AMIN

47
22
yanıtYanıtla
GÖKTÜRKLER:

BIZIM ICIN TEK ILAH TEK HAK ALLAHU EKBERDIR ALLAH ALLAH ALLAH

yanıt5
yanıt0
Iyi olmus.:

Petrol fiyatlari düsüyor ve Rusya ambargolari genisletiyor, bence Rusya Yönetimi kimseyi kandirmasin Türkiye den mal alacak paralari kalmadi.

35
6
yanıtYanıtla
sukur:

Bugun Irana 5 millyar borc vermis.

yanıt8
yanıt2
DAVUT:

BÜTÜN KOMŞULAR LA DÜŞMANIZ HATTA TA MISIR LİBYA VE TUNUS LA. İHRCAT YOK DENECEK KADAR AZ. TERÖR TAVAN YAPTI YALADIKLARI CEMAAT HAİN OLDU HER ŞEYE ZAM İŞSİZLİK REKOR KIRIYOR , ASKER LER ZAMANIN DA İÇERİ ATILDI. AMA AKP SEÇMENİ AMA O YOL YAPTI DER SEVİNİR :) BİDE GÖRSENİZ RECEP DERLER DÜNYAYI YÖNETİYOR :)

24
9
yanıtYanıtla
GÖKTÜRKLER:

SEVGILI DAVUT . . BIZLER TAKI BALKANLARDAN BÜYÜYEN TÜRKIYEYI GÖRÜYOR VE SEVINCTEN TÜRK BAYRAGININ ÜSTÜNE NAMAZ KILMAYA BASLADIK SEVINCIMIZDEN , VE YINE HERDUA EDISIMIZDE YARAB TÜRKIYEMIZI SAHTE KURTACILARIMDAN VE SAHTE SINSI TÜRKLÜKLE ÖVÜNEN VE TÜRK OLMAYAN VE YANLIZ HAINLIK BENCILLIK DÜSÜNENLERDEN BU BÜYÜK VATAN TÜRKIYEYI KORU BIZIM BASKA BÜYÜK VATANIMIZ YOKKKK AMA SEN . BEN COK EMINIM COK TEMBEL BIRISISIN VE NAKÖR. NEDEN OKADAR COK KI BURDA YAZMAKLA BITMEZ , BAK IKI AYAKLI SANA LAFIM GIT VE SUS

yanıt9
yanıt8
rusya:

Tayyip gitsin, hersey yolunda olacak.

8
23
yanıtYanıtla
sukur:

Olsun, biz Buyuk Onder Tayyip ile Avrupaya girecez!

10
17
yanıtYanıtla
agop:

Afrikaya bile almazlar seni!

yanıt5
yanıt11
GÖKTÜRKLER:

HERZAMAN ZALIMLER YOK OLANAKADAR TEMBELLER BITENE KADAR BÜYÜK TÜRKIYE OLUCAZ HAINLER ZALIMLERE CEVAP BIZE ALLAH YETER BIZE ISLAM YETER BIZLER KANAATKAR OLUP ÖLÜCEGIMIZI BILIRIZ HAYRIMIZ SA GELICEGIMIZE KALSIN BU HAINLERIN DE KURSAGINDA YASASIN BÜYÜK LIDER ERDOGAN. VE DAVUTOGLU

yanıt11
yanıt5
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title