Haberler

Rusya'nın Suriye'deki Hava Saldırıları

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkesine ait uçakların Suriye'de bu zamana kadar 10 bini aşkın uçuş gerçekleştirerek, 30 binin üzerinde noktayı vurduğunu söyledi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkesine ait uçakların Suriye'de bu zamana kadar 10 bini aşkın uçuş gerçekleştirerek, 30 binin üzerinde noktayı vurduğunu söyledi.

Putin, Rusya Savunma Bakanlığı ve askeri sanayi endüstrisi yetkilileriyle Soçi şehrinde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Rus müdahalesinin başladığı 30 Eylül'den bu yana Suriye'de 10 binden fazla uçuş gerçekleştirilerek, 30 binin üzerinde hedefin vurulduğunu belirtti.

Rus güçlerinin Suriye'ye havadan ve denizden 115 seyir füzesi fırlattığını belirten Putin, Rusya'dan havalanan uzun menzili bombardıman uçaklarının ise 178 uçuş gerçekleştirdiğini kaydetti.

Putin, Suriye'deki hava saldırılarının, Rus silahlarının verimli ve kaliteli olduğunu açıkça gösterdiğini savundu.

Suriye'deki hava saldırılarını "etkili ve güçlü" olarak nitelendiren Putin, "Ancak en önemli olan Suriye'de siyasi çözümün sağlanabilmesi için gerekli koşulların oluşturulması. Amerikalılar dahil tüm partnerlerimizle birlikte geliştirdiğimiz mekanizmaların Suriye'de pozitif ve köklü değişimlere yol açmasını umut ediyorum" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Vladimir Putin Suriye Rusya Soçi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title