Haberler

Rusya Devlet Başkanı Putin Ankara'da

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i Cumhurbaşkanlığı Sarayında resmi törenle karşıladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda resmi törenle karşıladı.

Putin, Anıtkabir ziyaretinin ardından Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na geçti.

Rus ve Türk bayraklarını taşıyan atlı süvariler eşliğinde Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na gelen Putin'i, Cumhurbaşkanı Erdoğan sarayın ana giriş kapısında karşıladı.

Rusya ve Türkiye milli marşlarının çalınmasının ardından Putin, Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı Tören Kıtası'nı "Merhaba asker" diyerek selamladı.

Milli marşların çalınması esnasında 21 pare top atışı yapıldı.

Daha sonra, Putin ve Erdoğan, heyetlerini birbirlerine tanıttı.

Erdoğan ve Putin, Cumhurbaşkanlığı Sarayı girişinde de tokalaşarak poz verdi.

Törene, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Kalın ile eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım katıldı. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Rusya Federasyonu Vladimir Putin Ak Saray Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title