Haberler

Rusya'da Nasıl İş Yapılır?" Forumu

Karadenizli iş adamları ihtiyaçlarını Türkiye'den tedarik edeceğini açıklayan Rus pazarına girmek için 23 Ağustos'ta Samsun'da buluşuyor.

Foruma Rusya'dan alanında başarılı iş adamları ve üst düzey yöneticiler konuşmacı olarak davet edildi. 23 Ağustos Cumartesi günü Anemon Otel'de saat 13.00'te gerçekleşecek "Rusya'da Nasıl İş Yapılır?" forumu 1 gün sürecek.

13 İLİN İŞ ADAMLARI SAMSUN'DA BULUŞUYOR

MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Erkan Malkoç, Ukrayna krizinin ardından Rusya Pazarı'nın Karadeniz Bölgesi'ni de hareketlendirdiğine dikkat çekti. Rusya'nın Karadeniz için her zaman büyük bir pazar olduğunu vurgulayan Malkoç, doğru zamanda adım atılarak fırsatların kazanca dönüşebileceğini kaydetti. Malkoç, "Karadeniz için o gün bugündür" dedi. "Rusya'da Nasıl İş Yapılır?" forumuna Artvin'den Sinop'a kadar 13 ilden iş adamları katılacak.

MÜSİAD-RTİB-HABEREXEN ORGANİZE EDİYOR

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şube Başkanı Erkan Malkoç, Haberexen Yayın Grubu'nun 3 yıllık zaman diliminde istikrarlı bir şekilde Rusya pazarını gündeme taşıdığına değinerek, son gelişmelerin de dikkate alındığında Rusya pazarı için sahaya inme vaktinin geldiğine işaret etti. 1 yıldır Rusça yayın da yapan Haberexen Yayın Grubu ve Rus Türk İşadamları Birliği (RTİB) ile MÜSİAD'ın Rusya'da alanında başarılı iş adamları ve yöneticileri Samsun'da Karadenizli iş adamlarıyla buluşturacağını söyleyen Malkoç, "100 milyar dolarlık ihracat hedefinin yakalanması için hem Rus hem de Türk iş adamlarının elini taşın altına koyması gerekiyor. Bu bir tür kazan kazan yöntemi. Avrupa ülkelerine ambargo koyarak yüzünü Türkiye'ye dönen Rusya ile işbirliği için önemli bir zaman geçiriyoruz. Bunu fırsata dönüştürmek için 'Rusya'da Nasıl İş Yapılır?' başlığında bir araya geliyoruz. Forumun katılımcı iş adamlarına fayda sağlamasını umut ediyoruz" diye konuştu.

Rusya ile iş yapmak isteyenlerin gümrük mevzuatlarından lojistik uygulamalarına kadar her konuda detaylı bilgi alabileceklerine vurgu yapan Malkoç, Rusya Federasyonu'na giderek adım adım başarı merdivenlerini tırmanan başarı öykülerinin de katılımcılara yeni ufuklar açacağına inandığını kaydetti.

"Rusya'da nasıl iş yapılır?" forumuna Türk Hava Yolları, Samsunport, Dünya Göz ve Beyaz Ev Chef's sponsor oldu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Karadeniz Bölgesi Ukrayna Türkiye Samsun Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title