Haberler

Rusya'da Güral Rüzgarı

Dünya Turizm devleri, Rusya’da düzenlenen MITT Moskova Turizm Fuarında stand açtı.

Dünya Turizm devleri, Rusya'da düzenlenen MITT Moskova Turizm Fuarında stand açtı. Fuara Güral Premier damgasını vurdu.

Türkiye'ye en çok turist gönderen ülkeler arasında yer alan Rusya'nın en önemli turizm fuarı MITT Moskova bu yıl 21. kez kapılarını açtı. Rusya'da turizm sektörünün en önemli fuarı olan MITT Moskova'ya, Türkiye bin 254 metrekare stand ile katıldı, Türkiye Standında en büyük ilgiyi ise Kütahyalı İşadamı İsmet Güral'ın yönetim kurulu başkanı olduğu Güral Premier gördü.

Türkiye'de EMITT fuarını da düzenleyen ITE Fuarcılığın düzenlediği MITT Moskova fuarı, Moskova Kültür ve Turizm Müşavirliği ev sahipliğinde gerçekleştirilirken, Fuarda üç bini aşkın katılımcı yer alıyor.

Aynı zamanda Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu üyesi olan İsmet Güral, Rusya Federal Turizm Ajansı verilerine göre turistik amaçlı seyahatlerde Türkiye'nin 3 milyon 78 bin ile ilk sırada yer aldığını ifade ederek, Türk Turizmi açısından Rusya'nın önemli bir pazar olduğunu söyledi ve "ülkemizi bu alanda da en iyi şekilde temsil etmek tek gayemizdir" dedi.

Güral Premier'in yoğun ilgi gören standını Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özgür Özaslan da ziyaret etti. Her iki Bakanlık yetkilisini de Güral Premier Standında İşadamı İsmet Güral ağırladı. (HD-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Rusya Federasyonu İsmet Güral Moskova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title