Haberler

Rusya'da Adil Karaca Rüzgarı

Radyonun dinleyici oyları ile belirlediği listede, birçok dünya yıldızını geride bırakarak dört hafta önce listenin zirvesine yerleşen Karaca, Rusya'daki yıldızını parlatmaya devam ediyor.

Radyonun dinleyici oyları ile belirlediği listede, birçok dünya yıldızını geride bırakarak dört hafta önce listenin zirvesine yerleşen Karaca, Rusya'daki yıldızını parlatmaya devam ediyor. Karaca'yı güzel Rus şarkıcı Vera Brezhneva 'Dobro Utro' şarkısı ile takip ederken, üçüncü sırada Armenchik feat. Francesca Ramirez 'Kiss me' şarkısı ile takip etti. Listede Sagdiana 'Molniya', Bahh Tee ve Ruki V Verkh 'Krılya' ilk beşi oluştururken bir başka Türk sanatçı Mustafa Sandal 'Tesir Altinda' şarkısı ile bir basamak gerileyerek 10. Sıraya, Rafet El Roman ise 'Leyla' parçası ile 5 basmak gerileyerek 20.sırada yer aldı.

Listede yer alan dünyaca ünlü yıldızlardan Wisin Ft. Ricky Martin & Jennifer Lopez 'Adrenalina' ile 8.sırada kendisine yer bulurken, Ahmed Chawki ft Pitbull 'Habibi I Love You' ile 16. Sırada, Enrique Iglesias ft. Romeo Santos 'Loco' ile 17.sırada kendisine yer bulabildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Rusya Federasyonu Mustafa Sandal Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title