Haberler

Rusya'ya Giden Kürklü Deri Şapkalar Gümrükten Döndü, Türkiye'de 5 Liraya Satılıyor

Güncelleme:

Rusya'da 20 dolardan satılması için yapılan binlerce içleri kürklü deri şapkanın, gümrükten geri çevrilmesi sonucu Eskişehir'de tanesi 5 liradan pazarda satılması vatandaşlara yaradı.

Rusya ile yaşanan kriz sonrasında gümrükten dönen bir çok ürün arasında deri mamulleri de bulunuyor. Rusya'ya gönderilmek için yapılan binlerce içi kürk veya kumaş kaplı deri şapka gümrükten geri dönünce, imalatçı elinde kalan ürünleri vatandaşın yararlanmasını için pazarcı esnafına verdi.

VATANDAŞ FIRSATI KAÇIRMADI

Eskişehir'de Çarşamba günleri kurulan ve özellikle kadınların yoğun ilgi gösterdiği semt pazarında satılan deri ve kürklü şapkalar adeta kapış kapış gitti. Rusya'da 20 dolar civarında satılması beklenen ve Türkiye'de mağazada 60 liranın üzerinde satışı olan şapkaları 5 lira olarak gören vatandaşlar fırsatı kaçırmadı.

"RUSYA İÇİN YAPILMIŞTI"

Şapkaların Rusya için yapıldığını belirten Pazarcı Ayhan Çelikel, "Rusya'dan geri dönen mallar bunlar. Pazarda 5 liraya dağıtıyorum. Değeri 60 liraya kadar çıkabiliyor. İçinde kürk şapkalar. Bunlar Rusya'ya sipariş yapılmış. Gümrükten geri dönünce firma sahipleri bize verdi. Biz de 5 liraya satıyoruz. Halka hizmet oluyor. Bu şapkalar Rusya'daki fiyatı 20 dolar civarında" diye konuştu.

VATANDAŞ ÇOK MEMNUN

Şapkaları inceleyen vatandaşlar ise, fiyatta memnun olduklarını dile getirerek, "Şapkalar kaliteli. Bu fiyata bulunması imkansız. Deri şapkayı 5 liraya kimse vermez. Alan arkadaşlarımızda memnun kalmış" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Eskişehir Türkiye Rusya Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (45)

antipkk:

Rusyayi Türkiyeden cok seven Hainler gidin Rusyada yasayin kimseyi zorla tutmuyoruz!

57
9
yanıtYanıtla
turancı:

T. C. tarihinde gelmiş geçmiş ve gelecek tarihler dahil, MUSTAFA KEMAL ATATÜRK gibi bir lider yoktur. .

28
24
yanıtYanıtla
türk:

KADAR KAZIK ATANI ZARAR VERENİ DİKDATÖRÜ DEYİMDE EĞRİSİ DOĞRUSUNU BULSUN

yanıt5
yanıt6
turgut reis:

komsu kalmadi diyenler turkiyeyi begenmiyorsan tarafini tuttugunuz ulkeye gidin zorlami tutuyoz sizi istersende gelme oranin vatandasi ol herkes ozgur bu ulkede

34
8
yanıtYanıtla
sinirli:

ulke senin babanin ciftligimi ahmak herif. sen defol git.

yanıt11
yanıt13
TURGUT REIS E:

bende oyle yaptim, biktim su zubuk yoneticiler ve isverenlerden, simdi mis gibide yasiyorum, Allah AKP li olmayan gariban durust vatandasada avrupada yasamak nasip etsin, Reisiniz ve arkadaslarida ulkenizi sata sata sizede kolelelik yapmak kalacak bu gidisle kendi ulkende. . .

yanıt7
yanıt20
antipkk:

Sinirli Babamin degil ama düzgün Vatandasin Ülkesi sende ya düzgün Vatandas ol yada defol git sevdigin Ülkede yasa ne bu sizden cektigimiz Hainler!

yanıt15
yanıt2
Türk_Askeri:

ne isi var ruslara vermeye. soguktan gebersinler.

33
7
yanıtYanıtla
Ertan:

Beyinsiz başlarınız üşümesin aman alın

7
30
yanıtYanıtla
Cengaver:

Eskişehir halkının en kötüsü senin o dolu diye düşündüğün beyninden daha doludur

yanıt13
yanıt2
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title