Haberler

Rusya Başbakanı Medvedev Rönesans'ın Moskova'daki 1.3 Milyar Dolarlık Comcity Projesini Ziyaret Etti

Rusya Başbakanı Dmitry Medvedev, Rönesans Holding'in inşa ettiği Moskova'nın yeni yerleşim bölgesinin en önemli projelerinden Comcity şantiyesini ziyaret etti.

Rusya Başbakanı Dmitry Medvedev, Rönesans Holding'in inşa ettiği Moskova'nın yeni yerleşim bölgesinin en önemli projelerinden Comcity şantiyesini ziyaret etti. Konuyla ilgili Rönesans Holding'den verilen bilgiye göre, Başbakan Medvedev, Comcity şantiyesini Moskova Belediye Başkanı Sergey Sobyanin ile birlikte ziyaret ederek, projenin aşamalarıyla ilgili bilgi aldı. Moskova'nın en büyük ve en prestijli iş ve ticaret merkezlerinden biri olan Comcity Projesi, şehrin yeni büyüyen bölümünde yeni bir şehir kurma hedefi doğrultusunda inşa ediliyor.Rusya Başbakanı Dmitry Medvedev ile Moskova Belediye Başkanı Sergey Sobyanin'in ziyaretleri sırasında Rönesans İnşaat Rusya CEO'su ve Yönetim Kurulu üyesi Cenk Düzyol "un hazır bulunduğu bildirildi.

-1.3 MİLYAR DOLARLIK PROJE-

Rönesans İnşaat Rusya CEO'su ve Yönetim Kurulu Üyesi Düzyol, projeyle ilgili bilgi verirken, 4 aşamadan oluşan projenin, 196 bin metrekarelik alanda inşa edilen ilk aşamasının, 2 yıl gibi kısa sürede tamamlanma aşamasına geldiğini bildirdi.Düzyol, "Rönesans olarak Moskova bölgesinde, Comcity projesinin yanı sıra, 12 ayrı projemiz bulunuyor. Rusya'nın kalbi Moskova Uluslararası İş Merkezi'nde inşaatını gerçekleştirdiğimiz projelerinden olan iki farklı kule yatırımımız ise son hızla devam ediyor. Rönesans Holding'in kendi yatırımı olan bu proje, 1,3 milyar dolara mal olacak" dedi.

-YENİ MOSKOVA'DA RÖNESANS HOLDİNG İMZASI-

Moskova Çevre Yolu (MKAD) ile çevrili Moskova'nın dışında mikro bölgeler (yerleşim bölgeleri) bulunuyor. Rusya Başbakanı Medvedev, söz konusu bölgelerin Moskova'ya katılması için alınan kararı 2011 yılında imzaladı. Rönesans Holding'in inşa ettiği Comcity ise eski şehre katılacak olan bu bölgede yer alıyor.Medvedev'in bölgedeki gelişmeleri görmek için şantiye ziyareti yaptığı Comcity Projesi 430 bin metrekarelik inşaat alanına sahip büyük bir proje olarak biliniyor.Tamamlandığında 11 ofis binası, alışveriş ve yaşam merkezi, otel, spor merkezi, çocuk oyun alanı, restoranlar, bankalar gibi birçok yapıyı bünyesinde barındıracak "A sınıfı çok amaçlı bir iş ve ticaret merkezi projesi' olan proje 4 aşamadan oluşuyor.Bu yılın sonunda tamamlanması planlanan birinci aşama 196 bin metrekarelik bir alanda inşa ediliyor. Bu aşama, ofis binaları, yeraltı alışveriş merkezi ve yaşam alanı, bir fitness merkezi, bir otel kompleksi, bir çocuk yuvası çok sayıda banka ve restoran inşaatını kapsıyor. Daha sonraki aşamalarda ise yine A+ ofis binaları inşa edilecek. Bölgenin gelişimine katkı sağlayacak bu dev kompleks, Rostelecom gibi Rusya'nın önemli firmalarına da ev sahipliği yapacak.

-ÇEVRECİ YATIRIM-

Vnukova Havaalanı yolu üzerinde olması nedeniyle stratejik konuma sahip olan proje ayrıca çevreci bir yatırım olarak da tasarlandı. Rusya'da bu tarz yapılarda pek de rastlanmayacak şekilde yeşillendirme alanına sahip olan ve rakip yatırımlara göre oturum alanının önemli kısmı peyzaja ayrılan Comcity Projesi, çevreci binalar için verilen LEED Sertifikası'nı almayı hedefliyor.

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Rusya Federasyonu Moskova Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title