Haberler

Kaplan Öğle Yemeği Niyetine Önüne Konan Keçiyle Dost Oldu

Güncelleme:

Rusya'da Skhotovsky Safari Parkı'nda, görevliler tarafından yemesi için yanına bırakılan keçiyle dostluk kurman kaplanın görüntüleri şaşkınlık yarattı.

Rusya'nın Uzak Doğusundaki Primorsky bölgesinde bulunan Skhotovsky Safari Parkı'nda bir Amur kaplanı, görevliler tarafından yemesi için yanına bırakılan keçiyle dost olması görenleri şaşırtıyor.

GÖREVLİLER CANLI YEM BIRAKTI

Siberian Times'ın haberine göre, yaklaşık 10 kilometrekarelik tellerle çevrili parkta yaşayan Amur kaplanını haftada iki kez canlı yemle besleyen görevliler, her zamanki gibi kaplanın yuvasının yakınlarına bir keçi saldı.

KEÇİNİN CESARETİ KAPLANI ŞAŞIRTTI

Keçi sanki hiçbir şey olmamış gibi dosdoğru kaplanın yanına giderek çevresinde dolaşmaya başladı. Park görevlileri, keçi ve tavşan avlamaya alışkın olan kaplanın, bu defaki keçinin son derece cesur çıkıp hiçbir şey yokmuş gibi yanına sokulması karşısında ne yapacağını şaşırdığını söylediler.

5 GÜNDÜR BERABER DOLAŞIYORLAR

Görevliler keçiyle kaplanın beş gündür birlikte dolaştığını belirterek, cesurluğundan dolayı Timur adı verilen keçinin daha da ileri gidip kaplanın yatağına da sahip çıktığını kaydettiler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Rusya Federasyonu Times Yaşam Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

Şirin baba:

Adamların hayvanı bile insandan daha iyi

11
2
yanıtYanıtla
KAFKAS KARTALI 2 – LA İLAHE İLLALLAH:

Türkler İslam''ın koruyucu gücü olmuşlardır. Ancak ne yazık ki, bazı İslam ülkeleri, emperyalist güçlerin oyununa gelerek Türklere ihanet etmişlerdir. Türklere ihanet edenler belasını bulmuştur. bugün bazı İslam ülkelerindeki çıkmazlar ve sıkıntılar, bu tarihi hatanın bedelidir. . Unutulmasın ki Türkiye hem Türk dünyasının, hem de İslam aleminin ümit ışığıdır. Bu ışığın sönmesi Türk ve İslam Dünyasının karanlığa gömülmesi demektir. - CEVHER DUDAYEV (ŞEHİD KAHRAMAN GENERAL ÇEÇENİSTAN DEVLET BAŞKANI

6
5
yanıtYanıtla
savaşcı salaklar:

putin kaplan :) tayyep keçi :)

8
2
yanıtYanıtla
Doktorcum Mobil-IOS:

Keçinin biraz daha kilo almasını bekliyor. Daha sonra onu yiyecek.

8
0
yanıtYanıtla
PILLOW FIGHTER:

KEÇİYE NACİZANE TAVSİYEM, DİKKAT ET DE KAPLAN ACIKMASIN!

7
1
yanıtYanıtla
KAFKAS KARTALI 1 – LA İLAHE İLLALLAH:

Onurla diyorumki ; Çeçenler tarih boyunca Türklere bağlı kalmışlar ve tarihin hiçbir döneminde ihanet etmemişlerdir. . Türkler Tarih boyunca kahramanlıklarıyla, cesaret ve atılganlıklarıyla kendilerini kabul ettirmişlerdir. Türk Milleti Milli ve manevi değerlerine bağlıdırlar. Dostluklarına güvenilir, düşmanlıklarından korkulur. . Tarih boyunca İslam alemi Türklerden faydalanmıştır. Türkler güçlü oldukça İslam alemi rahat ve huzur içinde olmuştur; zayıfladıkça, İslam alemi ezilmiş ve horlanmıştır.

4
3
yanıtYanıtla
timur:

bak timur işte putin değil ismi anlayan anladı kimin ne tarıhı hukmu var belli

6
0
yanıtYanıtla
AkepeliMobil-ANDROID:

Keçi kadar olamadık, koyun olarak kalacağız

5
1
yanıtYanıtla
TürkiyemMobil-IOS:

Büyüyünce yiyecektir,küçücük keçi

3
0
yanıtYanıtla
tarihçi:

Bu Keçi nin kafasında olmak istiyorum :)

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title