Haberler

Russell Crowe ve Yılmaz Erdoğan'ın Dostluğu Filmden Sonra Bitti

Güncelleme:

Oscarlı oyuncu, yönetip baş rolünü oynadığı 'The Water Diviner' filminde ana karakterlerden Hasan'ı canlandıran Yılmaz Erdoğan'ı Twitter takip listesinden çıkardı.

Oscarlı oyuncu Russell Crowe, yönetip başrolünü oynadığı "The Water Diviner" filminde ana karakterlerden Hasan'ı canlandıran Yılmaz Erdoğan'ı twitter takip listesinden çıkardı.

CEM YILMAZ'A DA YAPMIŞTI

Crowe, geçen kış filmin diğer oyuncularından Cem Yılmaz'ı da takip etmeyi bırakmış, konu medyanın dikkatini çekince tekrar listesine almıştı.

1.64 milyon kişinin takip ettiği Avustralyalı oyuncu, aralarında Türklerin de olduğu 99 kişiyi takip ediyor.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.Com / Magazin

The Water Diviner Yılmaz Erdoğan Russell Crowe Twitter Magazin Haberler

500

Yorumlar (36)

EMRE:

ALLAHIN KEKOLARI , SİZ RUSSELDEN DÜŞÜK BİR AKTÖRMÜSÜNÜZDE ADAMIN AĞZININ İÇİNE KADAR GİRİYORSUNUZ NE BU YABANCI HAYRANLIĞI LAN ÖZÜNÜZE DÖNÜN ÖZÜNÜZE. . ORDA YATAN ŞEHİTLERİMİZİ RUSSEL HAYRANLIKLA ANLATIRKEN SİZ KENDİNİZİ ALÇALTIYORSUNUZ . BİR YABANCI KADAR DA OLMAYI BECEREMİYORSUNUZ. .

64
1
yanıtYanıtla
MadMan:

Ne yapacak adam nüfusuna mı alacaktı. . . Film çevirdi bitti gitti. . Allah Allah Yılmaz Erdoğan sanki dünya yıldızı da takip edecek. . .

59
3
yanıtYanıtla
MetehanmobilWeb@haberler.com:

Avusturalyalı bile 2 günde anladı bunların ne olduğunu

57
1
yanıtYanıtla
yosunnmobilWeb@haberler.com:

Hic sevmem yilmaz erdogani bole kutsal bi konuyu anlatan filmide baskasi cekseymis keske bi pkk sempatizani degil ayak yapiyolar elin gavuru bile az haindir iyi yapmis oh nasil oluyo kazik atmak horsun

52
1
yanıtYanıtla
adiniz yazin:

iyi yapmis vatan hainine

43
4
yanıtYanıtla
yurtsever:

Yılmaz Erdoğan gibi yalaklara iyi olmuş

45
2
yanıtYanıtla
Hep1 hallı Turhallı:

Çanakkale Savaşını anlatan bir filmde Türk subayını pkk sempatizanı birinin canlandırması filmi başlamadan bitiren bi seçim. üstüne Cem Yılmaz'' ın (üstelik savaşı anlatan filmde) ağıt olan türküyü ''hobaa'' oyun havasında söylemesi tüyün dikildiği final oldu

41
3
yanıtYanıtla
kirazmobilWeb@haberler.com:

Yılmaz gibi adamın neyini takip etsin, onu filminde oynatması hataydı, o yüzden o filme gitmiycem, korsan alıp seyredene vericem, zarar etsin

33
10
yanıtYanıtla
uyanık:

E adam ömür boyunca figuranlarının egosunu mu tatmin edecek. . . Bu kadar yeter, film bitti, perde kapandı. Yılmaz Erdogan da dönsün aynaya baksın. Russel la bir film de oynadı diye, kendin, dünya starları arasındamı görüyor.

39
1
yanıtYanıtla
suyunu çıkardılar:

Şurda bir iki ay film çekmişler, bunlar 40 yıllık asker arkadaşı gibi davranıyordu adama. . . Bu da çattık be deyip sildi attı herhalde.

37
0
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title