Haberler

Russell Crowe'un Filmi Kendi Ülkesinde İlgi Görmedi

Güncelleme:

Kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile Cem Yılmaz'ın da olduğu, Son Umut filmi, Russell Crowe'un ülkesi Avustralya'da ilgi görmedi.

Russell Crowe'un ilk yönetmenlik çalışması olan ve Türkiye'de 'Son Umut' olarak gösterime giren 'The Water Diviner' Türkiye'de ilk 3 günde 281 bin 461 kişi tarafından izlenerek 1 milyon 392 bin dolar hasılat elde etti.

İLGİ BEKLENTİLERİN ALTINDA KALDI

Hafta sonunda yerli-yabancı filmler arasında en çok izlenen film olsa da gördüğü ilgi beklentilerin altında kaldı. Kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile Cem Yılmaz'ın da olduğu 'Son Umut'un Türklerin lehine bir film olması, gösterime girdiği hafta karşısında çok güçlü filmler olmayışı, üç hafta önceki basın toplantısında dağıtımcısı Muzaffer Özyıldırım'ın, 'Çok büyük gişe bekliyoruz' şeklindeki sözleri gişenin beklentilerin altında kaldığını gösteren kriterler oldu. Böylelikle 'Son Umut'un Türkiye'deki gişesi 'düşük' olarak yorumlanabilecek rakamlar elde etti.

7 FİLM ARASINDA 4'ÜNCÜ

Russell Crowe'un ülkesi Avustralya ve Yeni Zelanda'da ise durum daha da kötü görünüyor. Habertürk'ün haberine göre, 'Gişe rakamları yorumlanacak olursa 'The Water Diviner'in gişesinin Avustralya ve Yeni Zelanda'da da beklentilerin altında kaldığı anlaşılıyor.

Film 24 milyon nüfusa sahip olan Avustralya'da ilk 3 günde 241 bin kişi tarafından izlenerek 2 milyon 898 bin 320 dolar hasılat elde etti. Film aynı gün gösterime giren 7 film arasında 4'üncü oldu. 'The Water Diviner' için 4 milyon 500 bin nüfuslu Yeni Zelanda'da ise 14 bin 500 bilet kesilirken hasılat 172 bin 949 dolar olarak gerçekleşti. 'The Water Diviner', Yeni Zelanda'da 6 yeni film arasında 3'üncü sırada yer aldı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Yılmaz Erdoğan Russell Crowe Cem Yılmaz Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (11)

tatat:

bence hayata başkalarınında penceresinden bakmak gerekir sadece benim bakış açım üzerinde durduğun zaman başkalarını anlama yeteneğini zamanla kaybediyorsun ve bencileşiyor insan o yüzden bu filmi önemsiyorum zaten bana mantıklıda gelmiyor bize anlatılan hikayeler çok büyük kahramanlıklar hikayelerimiz var denize döktük yıktık yaktık süpürdük ama fesimizi teslım etmiş alfabemizi teslim etmiş bayragımızı yasaklamış binlerce yılık değerlerimizi ayaklar altına almış ve baş kumandan padişahımızı sürhünetmişiz bana mantıklı gelmiyor kazandıgımız konusunda çok emin deyilim ben

2
11
yanıtYanıtla
Oğuz HanmobilWeb@haberler.com:

Fetih1453te ki hayal kirikligim yuzunden buna da gitmedim. Fatihi asiri asabi , Ulubatli Hasani... “soyleyemiycem“ gosteren zihniyet ayni. Bizim sanatcilarin kafa yapisi duzelmedikce daha cok hayal kirikligi yasarlar.

3
4
yanıtYanıtla
talat:

cunku avustralyada hayat biti millet nasil kacacagni ariyor ekonomi buyuk cokuse gidiyor kimse filimle ilgilenmiyor hayati sorunlar on sirada su an avustralyadan turkiyeye cok kisi geri donmeye basliyor

1
5
yanıtYanıtla
talat:

haberin kaybediniz yine:) niye zorunuza gidiyor turkler geri donmesi ?? ulke sizemi kalacagni sandin artik avrupa avustralyadaki turklerin hepsi geri donecek bakin gorun niye haberi kaybedersiniz? bu beni dusundurdu simdi bunu emniyetle paylasacam milletin geri gelmesinden niye zorunuza gidiyor bu bilgileri emniyete paylasacam

0
3
yanıtYanıtla
Hasan Mobil-ANDROID:

Herkes izlesin

3
0
yanıtYanıtla
HaticegülMobil-ANDROID:

Gerçekten mükemmel ötesi herkes kesinlikle gitsin

2
0
yanıtYanıtla
Hasan Mobil-ANDROID:

İzleyin İzlettirin

2
0
yanıtYanıtla
HasanMobil-ANDROID:

Bu film gerçekten muhteşem nasıl ilgi görmemiş anlamıyorum

2
0
yanıtYanıtla
SUPERRRRMobil-ANDROID:

BÜ FILM GERÇEKTEN MUHTEŞEM,, TAVSIYE EDERIMM!!

1
0
yanıtYanıtla
HaticeMobil-ANDROID:

Herkes kesinlikle gitmeli ??

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title