Haberler

Russell Crowe'un En Sevdiği Türk Yemeğini Açıkladı

Yönetmenliğini ve başrolünü üstlendiği ‘The Water Diviner’ın (Su Bulucu) filminin çekimlerine İstanbul’da devam eden Russell Crowe, en sevdiği Türk yemeğinin köfte olduğunu söyledi.

Dünyaca ünlü yönetmen ve oyuncu Russell Crowe’un yönetmenliğini ve başrolünü üstlendiği ‘The Water Diviner’in (Su Bulucu) adlı filmin çekimlerine İstanbul’da devam ediyor. Çekimlere üçüncü gününde bu kez Haydarpaşa Garı’nda devam edildi. 1919 yılında geçen dönem filminin çekimleri nedeniyle Haydarpaşa Garı o dönemki halini yansıtan şekilde hazırlandı. Garın yan tarafında pazar yeri şeklinde bir sokak oluşturuldu. Döneme ait askeri bir otomobil, fayton ve küçük baş hayvanlar da sahnenin çekimi için getirildi.

Çekimlere ara verildikten sonra gazetecilerin karşısına geçen Russell Crowe, soruları yanıtladı. Çekimlerin iyi gittiğini belirten Crowe, “Çok güzel, harika gidiyor. 5 haftadır Sydney’deki stüdyoda çalışmalarımıza başlamıştık ve şimdi de Türkiye’de 3 hafta sürecek çekimlerimize başladık. Gerçekten çok iyi gidiyor. Aktörlerin oynadığı roller beni çok mutlu etti” dedi.

"İSTANBUL BÜYÜLÜ"

“İstanbul’u nasıl buldunuz?” sorusu üzerine ise Crowe, “ İstanbul dünyadaki en büyülü şehirlerden biri. Mimarisi itibariyle çok güzel bir şehir ve burada olmak bana heyecan veriyor. Son bir yılda 4’üncü defa İstanbul’a geldim” şeklinde konuştu.

Russell Crowe, en sevdiği Tük yemeğinin ise köfte olduğunu söyledi. Çekimler nedeniyle 3 hafta daha Türkiye’de kalacağını ifade eden Crowe, “Bir hafta İstanbul’da ve 2 hafta Fethiye’de kalacağız. Daha sonra ise ben Noah filminin tanıtımları için Moskova, Rio de Janerio, Los Angeles, New York, Londra ve Paris’e gideceğim” diye konuştu.

Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan hakkında neler düşündüğü sorulan ünlü oyuncu, “Gerçekten çok özel insanlar. Harika bir oyuncular, kendileriyle çok eğlenceli zamanlar geçirdik. Kendileriyle de çok kısa süre içinde yakın arkadaşlıklar kurduk. Kendileriyle buluştuğum zaman da iş ahlaklarından çok etkilendim” dedi.

Crowe, filmin yıl sonunda vizyona girmesini hedeflediklerini sözlerine ekledi.

HAKKI ÖZ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

The Water Diviner Russell Crowe Haydarpaşa İstanbul Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title