Haberler

    Rusların Uzaylıya Otopsi Yaptığı Görüntüler Şasırttı

    Güncelleme:

    1996 yılında Rusya'da ağaçlık alanda kaza yaparak parçalara ayrılan UFO'ya el koyan Rus ordusu, yaşanan olayı dünyaya duyurmuştu. Ellerinde olay anına ait sadece bir fotoğraf karesi bulunduğu için yıllarca gerçek olup olmadığı tartışılan görüntülere aradan yıllar geçtikten sonra yeni bir video eklenmişti. Bu görüntüleri yıllar sonra ele geçirip dünya ile paylaşan Rus medyası, yeniden 'o' görüntüleri gündeme getirdi.

    AMERİKAN MEDYASI GÖRÜNTÜLERİ YALANLADI

    Amerika medyası bu görüntülerin sahte olduğunu iddia ederken, Rus uzmanlar ise görüntülerin gerçek olduğunu düşünüyor. Dış basın ise Rus medya organlarının son dönemde uzaylı haberlerine ağırlık vermesine dikkat çekiyor. Özelikle Pravda Gazetesi'nin geçtiğimiz aylarda yine bir grup bilimadamının uzaylılarla temasa geçtiğini iddia etmesi dünya basınında yankı uyandırırken, bir yandan da bu görüntülerin tekrar niçin gündeme getirildiği sorusuna cevap bulunmaya çalışılıyor.

    ENKAZI GÜRCİSTANLI KÖYLÜ BULDU

    Bir başka gezegenden geldiği iddia edilen ve canavara benzeyen bir yaratığın kullanmakta olduğu uçan dairenin enkazı, Gürcistanlı Vasili Dubinshev adında 43 yaşında bir köylü tarafından bulundu.

    KÖYLÜ TARLAYA GİDERKEN GÜRÜLTÜ İLE SARSILDI

    Rus polisine verdiği ifadeye göre, V. Dubinshev, sabah saat altıda traktörle tarlaya giderken birdenbire gökyüzünde bir gürültü duymuş, başını yukarıya kaldırınca 120 - 150 metre yükseklikte hareketsiz duran bir uçan daire görmüştür. Uçan dairenin çevresi yeşil, sarı ve kırmızı ışıklarla bezenmiş bir haldeydi.

    PATLAMAYA SADECE KÖYLÜ TANIK OLDU

    Şaşkın köylü, uçan dairenin havada ne kadar kaldığını tayin edemiyor. Belki beş dakika, belki de yarım saat. Ama sonra birdenbire UFO'nun hızla ilerlemeye başladığını görüyor. Uzay aracı ileriye atılıyor. Bir an sonra yolun dönemecindeki bir küçük tepenin arkasından bir patlama sesi duyuluyor. Gökyüzüne mantara benzeyen renkli bir bulut yükseliyor.

    "ENKAZIN PARÇALARI ETRAFA YAYILMIŞTI"

    Dubinshev, ifadesine şöyle devam ediyor:

    «Hemen traktörü patlama noktasına doğru sürdüm. Uçan dairenin geniş bir alana dağılmış parçaları, küçük tepenin çevresindeydi. Parçalar beyaza çalar renkte bir ma­denden yapılmıştı. Derhal polise haber verdim.

    Polis olay yerinde yaptığı araştırmalar sırasında, küçük tepeye yakın ormanın içinde ölü bir yaratık bulmuştu. Bu, insandan ziyade bir sürüngen canavara benzeyen cansız gövde, derhal emniyet altına alınmıştı. Ayrıca kaza yerindeki parçalar ve toprak üzerindeki toz kalıntılarından bir kısmı toplanmıştı.

    YARATIĞIN BOYU 132 SANTİMETRE ÖLÇÜLDÜ

    Yaratığın boyu 132 cm. dir. Duruşu insanı biraz olsun andırmaktadır, Boynu çok kısa, kirpikleri ve gözleri yuvarlaktır. Başında saç yoktur. Burun küçük bir delikten ibarettir. Ağız küçük ve yumuşaktır. İki kulağı vardır. Derisi kırmızı kahverengidir ve buruşuktur. Bütün vücudu ince mavi damarlar kaplamıştır.

    Yaratığın üzerindeki giysiler yanmıştır. Belki de yaratık, UFO daha infilâk etmeden kendini dışarı atmış, muhtemel bu amaç için otomatik bir düzenden yararlanmıştır.

    Olum nedeni düşmeden olabilir, dünya havasına uyum gösterememekten de. Yaratığın hücre yapısında karbon mevcut değildir. Buna karşılık bol miktarda silikon bilginlerin dikkatini çekmiştir. Silikon, silisyum ürünüdür. Deri yapısı bol miktar da Azot ve Helyum emmeye uygundur. Bilimadamları bu özellikte bir yaratığın 1000 fahrenhayt ısı derecesinde bulunan ortamlarda yaşayabileceğini tahmin ederler. Örneğin Venüs gezegeninde. Bilimsel araştırmaları yürüten Dr. Fyodor Petrov; "Yaratığın dünyamızdan çok daha sıcak bir gezegenden geldiği" kanısındadır.

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Amerika Birleşik Devletleri Rusya Federasyonu Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title