Haberler

Rus Voleybolculardan Başkan Ergün'e Teşekkür

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, CEV Şampiyonlar Ligi’ne Manisa Büyükşehir Belediyesi Spor Salonu’nda hazırlanan Rusya temsilcisi Uralochka Ekaterinburg voleybol takımı oyuncu ve teknik ekibini ağırladı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, CEV Şampiyonlar Ligi'ne Manisa Büyükşehir Belediyesi Spor Salonu'nda hazırlanan Rusya temsilcisi Uralochka Ekaterinburg voleybol takımı oyuncu ve teknik ekibini ağırladı.

Kamp için Manisa'yı tercih eden ve CEV Şampiyonlar Ligi hazırlıklarını Manisa Büyükşehir Belediye spor'un tesislerinde sürdüren Rus Uralochka Ekaterinburg voleybol takımının sporcu ve teknik heyeti, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e nezaket ziyaretinde bulundu. Rus temsilcisine ziyarette Manisa Büyükşehir Belediye spor Kulüp Başkanı Cenk Ergün, Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan, Spor Şube Müdürü Haşim Elmalı ve Manisa Büyükşehir Belediye spor Bayan Voleybol Takımı Baş Antrenörü Süleyman Bozkan da eşlik etti. Rus sporcu ve teknik ekibi kapıda karşılayan Başkan Ergün, konuklarıyla tek tek tokalaştı.

"MANİSA EŞSİZ BİR ŞEHİR"

Konuklarını Manisa'da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kamp için Manisa'yı tercih etmelerinden dolayı da Uralochka Ekaterinburg Baş Antrenörü Nikolay Karpol'a teşekkür etti. Manisa'nın tarihi, turistik ve doğal güzellikleriyle eşsiz bir şehir olduğunu belirten Başkan Ergün, Osmanlı İmparatorluğu'na şehzadeler yetiştiren köklü bir geçmişe sahip olduklarını ifade etti. Başkan Ergün, Manisa Büyükşehir Belediye spor ile sıcak ilişki içinde olan iki takımın bu dostluğunun artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

17 BRANŞTA 3 BİN SPORCU

Manisa spor'u 3. Lig'den Süper Lig'e çıkaran bir başkan olduğunu da anlatan Başkan Ergün, Manisa spor başkanlığının ardından Manisa Belediye Başkanlığı ve Manisa'nın büyükşehir olmasından sonra da kentin ilk Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçildiğini anlattı. Manisa Büyükşehir Belediye spor bünyesinde 17 branşta 3 binin üzerinde gence sportif imkan sağladıklarını da kaydeden Başkan Ergün, ayrıca il genelindeki tüm amatör spor kulüplerine malzeme, deplasman gideri ve saha desteği sağladıklarını söyledi.

RUS EKİBİNDEN BÜYÜKŞEHİR'E TEŞEKKÜR

Kendilerini sıcak bir şekilde karşılamaları nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkürlerini sunan Uralochka Ekaterinburg Baş Antrenörü Nikolay Karpol da, Manisa'da çok samimi bir ortamda çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Manisa Büyükşehir Belediyespor'un sahasında hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Karpol, küçük yaştaki Büyükşehir Belediyespor'lu sporcuları çalışma sahalarında görmekten mutlu olduklarını ifade etti.

KARŞILIKLI HEDİYELEŞTİLER

Ziyaret sonunda Karpol, Başkan Ergün'e Ural bölgesini tanıtan çeşitli hediyeler takdim etti. Başkan Ergün de, Karpol'a fincan takımı ve Uralochka Ekaterinburg sporcularına içerisinde Manisa'yı tanıtıcı ürünlerin yer aldığı çantalardan hediye etti. Ziyaret Başkanlık Makamı önünde çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Rusya Federasyonu Cengiz Ergün Cenk Ergün Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title