Haberler

Rus Spikerden Gazze Tepkisi

Güncelleme:

Rus kanalı Russia Today'in ünlü spikeri Abby Martin, İsrail'in Gazze üzerinde süren hava saldırılarına tepki gösterdi.

Rus kanalı Russia Today'in ünlü spikeri Abby Martin, İsrail'in Gazze üzerinde süren hava saldırılarına tepki gösterdi. Tüm yaşananlara rağmen özellikle Amerikan medyasının tutumunu eleştiren Martin, medyaya insanlık dersi verdi.

Ortalıktaki korkunç gerçeklere rağmen anaakım medya olaya sadece İsrail tarafından bakıyor" diyen Martin, Wall Street Journal, Los Angeles Times ve New York Times gibi Amerika'nın önde gelen gazetelerinin attığı manşetleri eleştirdi. Gazete manşetlerini okuyan Martin"Açıkçası Amerikan hükümeti için çalışan bir medyadan da fazlasını bekleyemezdim" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri İsrail Gazze Dünya Haberler

500

Yorumlar (17)

tepkili:

alt yazı çalışmanız müthiş cok iyi anlaşılıyor bırakın haberciliği seyyar satıcılık yapın cünkü onların fiyat etiketleri sizden daha okunaklı vesselam!!!!

29
1
yanıtYanıtla
Aferim Size:

haberin üzerinde kocaman kırmızı şerit varken alt yazıyı okumak için efor sarfedip günlük egzersizimi yapmış oldum sağolun varolun!... İnsan hazırladığı habere bir kez bakar be!...

28
0
yanıtYanıtla
12312312312:

bide altyazıyı okuyabılsek 10 numara olcakda

27
0
yanıtYanıtla
doğan:

turkce alt yazı mantıgınız cok guzel olmus ....asdfghjklşqwertyuıopasdfghjkmö

22
0
yanıtYanıtla
TufaN34:

gerçekten çok güzel yorumlamış helal olsun sana bizim türkiyedeki spikerlede bi baksın daha alacakları çok yol var örnek alsınlar bir an önce abd izinde olan Türkiyenin bu yoldan çıkması lazım rusya ile türkiye bir olsa kimse kafa tutamaz

19
1
yanıtYanıtla
ATAKAN KOÇ:

Habere altyazı ekleyerek iyi birşey yapmışsınız da kırmızı şeriti de kapatsın diye mi yaptınız?

19
0
yanıtYanıtla
DOĞRUSU BU:

BU RUSLAR DİĞER GAVURLARDAN DAHA DÜRÜSTLER

17
1
yanıtYanıtla
Kurdish:

Cok guzel

14
3
yanıtYanıtla
Harun:

Helal olsun sana insanligindan dolayi.

16
0
yanıtYanıtla
abdullah kaplan:

allah senden razı olsun kimselerin cesaret gösterip teki veremedigin israile tepkini gercekçi gösterdiğin için insanlığınızdan dolayı size teşekür ederim siz insanlığı gerektireen bir acıklama yaptınız ya diyerleri ?

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title