Haberler

Rus Sosyal Medya Fenomeni, Trafik Kazasında Can Verdi

Güncelleme:

Putin'e muhalif iş adamlarından Platon Lebedev'in 19 yaşındaki torunu Diana Lebedeva, İsviçre'de geçirdiği kazada yaşadı yitirdi. Diana, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyordu.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e muhalif iş adamlarından biri olan ve yolsuzluktan 11 yıl hapis yatan Platon Lebedev'in 19 yaşındaki torunu Diana Lebedeva, İsviçre'de geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

DİREKSİYONDA AZERİ İŞ ADAMININ OĞLU VARDI

Azeri bir iş adamının oğlu olan 23 yaşındaki Azer Yagubov'un kullandığı lüks BMW, İsviçre'nin Castagnola köyünün yakınlarında bariyerlere çarpıp Lugano Gölü'ne uçtu. Gençlerin cesetleri araçla beraber gölden çıkarıldı.


SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARIYLA ADINDAN SÖZ ETTİRİYORDU

Diana Lebedeva, sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla Rusya'nın zengin 'altın gençliği'nden biri olarak görülüyordu.


DEDESİ 2003 YILINDA HAPSE ATILMIŞTI

Lebedeva'nın dedesi Platon Lebedev ise 2003 yılında vergi kaçırma, para aklama ve zimmetine geçirme suçlarından hapse atılmış ve 2014 yılında serbest bırakılmıştı.


Batı'daki yaygın fikre göre Putin karşıtı Rus iş adamı Mihail Hodorkovski'nin ortağı olan Lebedev'in hapsedilme nedeni siyasi.

Diana, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyordu;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Vladimir Putin İsviçre Rusya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title