Haberler

Rus Rakiplerini Mehter Marşı ile Karşıladılar

Hentbol Bayanlar Avrupa Kupası 4. Tur ilk maçında Ardeşen GSK, Rus rakibi Lada takımını Ardeşen ilçesinde ağırladı.

Hentbol Bayanlar Avrupa Kupası 4. Tur ilk maçında Ardeşen GSK, Rus rakibi Lada takımını Ardeşen ilçesinde ağırladı. Müsabakanın yapıldığı salonda mehter marşı çalındı.

Ardeşen GSK ile Lada takımı arasında oynanacak maç öncesi Lada takımı geçtiğimiz gün Rize'ye geldi. Hava yolu ile Trabzon'a gelen ekip oradan da kara yolu ile Rize'ye geldi. Rus ekip polis eskortu eşliğinde geniş güvelik önlemleri altında ilçeye geldi. İlçede Rus ekibi, Türkiye temsilcisi Ardeşen GSK'nın sporcuları çiçeklerle karşılandı.

Müsabaka Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ardeşen MYO Spor Salonunda oynandı. Müsabakayı çok sayıda Ardeşenli izledi. Müsabaka öncesi salonda ses sistemi ile mehter marşları çalınması dikkat çekti.

Müsabaka ev sahibi ekibin 31-2'lik farklı mağlubiyeti ile son buldu. Rusya'da yapılan karşılaşmada da Rusya temsilcisi Lada takımı Türkiye temsilcisi Ardeşen GSK'ya karşı 49-28'lik skorla galip gelmişti. Rövanş maçı ile Ardeşen GSK, Hentbol Bayanlar Avrupa Kupası 4. Tur müsabakalarından elenmiş oldu. - RİZE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Trabzon Ardeşen Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title