Haberler

Rus Model İrina Shayk, HEY Canlı Ekibine Konuştu

Güncelleme:

Antalya'ya gelen ünlü top model, Antalya'ya ilk gelişi olmadığını çocukken de ziyaret ettiğini ve çok sevdiğini söyledi.

"İRİNA SHAYK TÜRK KÜLTÜRÜNE ÖVGÜ YAĞDIRDI!"

Türk ve Rus kültüründeki benzerliklerden bahseden Shayk, Türk hamamlarını Rus hamamlarıyla karşılaştırıp ardından şu sözü ekledi:"Benim memleketimde de temizlenme günleri var" dedi.

"BAZI KIZLAR GÜZELDİR FAKAT KONUŞTUKLARINDA BUNDAN ESER KALMIYOR!"

İrina Shayk'ın güzellik sırları sorulması üzerine oldukça samimi itraflarda bulundu: "Bence iki çeşit güzellik var; biri içten güzellik, biri dıştan güzellik, ikisinide bir arada barındıran insan zaten güzeldir. Bazı kızlar görüyorum dışarıdan bakıldığında güzeller ama konuştuklarında bundan eser kalmıyor" dedi.


"BEN DİYET YAPMIYORUM, DİYETE İNANMIYORUM!"
İrina Shayk, Antalya'da Türk yemeklerinin ve tatlıların da tadına baktı. Kebabı çok severken künefeyi ve kadayıfı çok lezzetli buldu. Bu lezzetleri tadan top model, formunu nasıl koruduğu sorusuna: "Formumu spora ve düzenli beslenmeye borçluyum. Ben diyet yapmıyorum, diyete de inanmıyorum" dedi.

"İRİNA SHAYK, TARKAN HAYRANI"

Genç yaşta piyano eğitimi alan ve müziği çok sevdiğini söyleyen Shayk: "Beethoven ve Mozart müzikle her zaman ilgiliyim" dedi. Türk sanatçıları sorulması üzerine Rus top model, Tarkan'ın hayranı olduğunu ve ülkesinde çok beğenildiğini söyledi.

"MADENCİ KIZI İRİNA SHAYK, SOMA ACISINI PAYLAŞTI"

Ünlü top model, yapmış olduğu samimi röportajın sonunda Soma'da hayatını kaybeden 301 madenciyi unutmadı. Kendisi de bir madenci kızı olduğunu söyleyen İrina Shayk: "Üzücü bir durum, tüm ülkenin birbirine yardım etmesi gerekiyor. Benim babamda madenciydi, maden onu hasta etti ve komada yattı" dedi.

Antalya'ya bir defile için gelen İrina Shayk, Show Tv haber müdürü Ömür Sabuncuoğlu'na samimi açıklamalarda bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Antalya Tarkan Soma Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

yılmaz deniz:

insan ya Müslümansın yada gavursun! seçim senin!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title