Haberler

Rus Milletvekili Gudkov, Türklere Yapılan Baskıları Eleştirdi

Güncelleme:

Rus milletvekili Dmitriy Gudkov, Rusya'da yaşayan Türk vatandaşlarına yönelik baskıları eleştirerek "Söyleyin bana, Türk öğrenciler mi uçağı vurdu?" dedi.

Rusya Parlamentosu'nun alt kanadı Duma milletvekili Dmitriy Gudkov, Rusya'da yaşayan Türk vatandaşlarına yönelik baskıları eleştirerek, "Nazizm Ukrayna'da mı Rusya'da mı yeniden doğuyor? Sonradan yüzünüzün kızarmaması için durun ve düşünün" dedi.

"TÜRK ÖĞRENCİLER Mİ UÇAĞI VURDU"

Adil Rusya Partisi Milletvekili Gudkov, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Türk hava sahasını ihlal eden Rus savaş uçağının düşürülmesinden sonra bu ülkede yaşayan Türk vatandaşlarına baskı uygulandığı yönündeki haberleri değerlendirdi. Bir ülkenin yönetimi ile halkını birbirine karıştırmanın büyük bir hata olduğunu belirten Gudkov, "Onları (Türk vatandaşlarını) Rusya'ya almıyorlar. Havalimanında onlarca saat beklemeye zorlayarak geri gönderiyorlar. Söyleyin bana, Türk öğrenciler mi uçağı vurdu? Türk inşaatçılar mı pilotu öldürdü?" ifadelerini kullandı.

"DEDELERİMİZ BUNUN İÇİN Mİ SAVAŞTI"

Gudkov, Nazizm'in insanları ırk ve milliyet gibi seçemeyecekleri faktörlerden dolayı ayırma tabi tutmak olduğunu ifade ederek, "Rusya'da yaşanan ve televizyonlarda propagandası yapılan da tam olarak bu. Dedelerimiz bunun için mi savaştı?" diye sordu.

"NANİZİZM UKRAYNA'DA MI RUSYA'DA MI YENİDEN DOĞUYOR"

Kırım'ın ilhakı, Ukrayna'daki iç savaş ve diğer olaylardan dolayı yurt dışındaki Rus vatandaşlarına ayrımcılık yapılmadığına işaret eden Gudkov, açıklamasında, "Peki Nazizm Ukrayna'da mı Rusya'da mı yeniden doğuyor? Sonradan yüzünüzün kızarmaması için durun ve düşünün" ifadesine yer verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Rusya Federasyonu Ukrayna Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (52)

sdd:

ADAMIN DIBISINN GUDKOV

69
2
yanıtYanıtla
Teko:

Helal olsun sana. . . Allah pkk yi kahretsin

47
7
yanıtYanıtla
adam:

Aman sus, Putinin koyunlari seni vatan haini ilan ederler. Bizimkiler öylede;-)))

36
7
yanıtYanıtla
İNTİKAM ATEŞİ SÖNMEZ:

VAYYY HAİN RUS. . . ACABA HANGİ TÜRKE KAÇ PARAYA SATTIN KENDİNİ. . .

4
37
yanıtYanıtla
çiftçi:

Türk halkı putin rusyasını ve yaptıklarını unutmayacak

38
0
yanıtYanıtla
SIZ0FREN:

Afferin Cocuk! Senin gibi Rus halki da düsünürse Carlik yeniden dogmaz! Kendini Car saneden Pütos gibileride yok olur gider!

36
2
yanıtYanıtla
vah ki vah:

putini ve rusyayı seviyoruz bu sevgi arttığı için bu uçak düşürüldü zaten fakat putin yaptırımları türk halkını cezalandırıyor casusları değil

10
21
yanıtYanıtla
Gakko:

Daha durun yolun başındasınız Suriye Rusya için cehennem olacak

25
4
yanıtYanıtla
laz:

türkiyede vekil olsan vatan haini derlerdi sana en azından I derdi . . . ama ben sadece helal olsun diyorum sana. . .

27
0
yanıtYanıtla
Falcon:

su anda almanyada rus ve türkler beraber abi kardes gibi calisiyoruz birbirimize yardim ediyoruz yemegimizi yiyoruz sakalar yapiyoruz nevar yani bu dünyada kardesce yasamak dururken birbirimize ambargo koyoruz acin bir votkayla rakiyi nasdrovya serefe deyin barisin 2016 neseli huzur ve saglikli girelim savasma sevis benle sezen aksu söylüyorya aynen öyle yapin malatyaya selam bu arada

24
1
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title