Haberler

Marmaris'te Rus İş Adamının Yatı ICE Göz Kamaştırıyor

Güncelleme:

Marmaris Limanında bir süredir demirli olan Rus İş Adamı Süleyman Kerimov'a ait ICE isimli mega lüks yat, ilgi odağı oldu.

Rus iş adamının yatı "ICE" göz kamaştırıyor- Süleyman Kerimov'un Marmaris'teki 90 metrelik lüks yatı ilgi odağı olduMUĞLA (AA) - Marmaris Limanı'nda bir süredir demirli olan Rus iş adamı Süleyman Kerimov'a ait "ICE" isimli mega lüks yat, ilgi odağı oldu. Dağıstan asıllı iş adamı Kerimov'un 20 gün önce Marmaris'e getirilen 90 metre uzunluğundaki İngiliz bayraklı yatı, bakıma alınmak üzere Marmaris Limanı'nın küçük rıhtımına yanaştırıldı. Akaryakıt ikmali yapılan yatın, pazartesi günü limandan ayrılarak Güney Ege'de mavi yolculuğa çıkmasının beklendiği bildirildi. Liman yetkilileri, yatta sadece personel olduğunu belirtti. Kerimov veya yakınlarının yata ne zaman geleceğinin ise bilinmediği kaydedildi. Bir etkinliği takip etmeleri için limanın gümrüklü sahasına geçmesine izin verilen gazeteciler, dev yatı yakından görüntüledi. Basın mensuplarının görüntü çektiğini fark eden yat personeli, uyarıda bulunarak uzaklaşmalarını istedi. Dünyanın en büyük ve lüks 100 yatı arasında gösterilen "ICE", Marmarisliler ve ilçede tatilini geçiren turistlerin de ilgi odağı oluyor. 2005 yılında denize indirilen, 160 milyon dolara mal olan ve üzerinde bir helikopter bulunan yat, spor salonu, çalışma odası, jakuzi gibi pek çok lüksü bünyesinde barındırıyor. Bu arada, İngiltere'nin futbol kulüplerinden Chelsea'nin sahibi Rus iş adamı Roman Abramoviç'in 165 metre uzunluğundaki yatı "Eclipse" ve 113 metrelik diğer lüks yatı "Le Grand Bleu" de Marmaris'e gelmişti. Yatından ayrılan Abramoviç, Selimiye Mahallesi'nde görüntülenmişti. - yattan genel...

Kaynak: AA / Güncel

Süleyman Kerimov Roman Abramovich Dağıstan Marmaris Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title