Haberler

Rumarka' Lezzetleri Feshane'de

Her hafta bir ili ağırlayan tarihi mekan İstanbul Feshane 20 Şubat 2015 Cuma Günü kapılarını Rumeli, Marmara ve Karadeniz yörelerine açıyor.

Her hafta bir ili ağırlayan tarihi mekan İstanbul Feshane 20 Şubat 2015 Cuma Günü kapılarını Rumeli, Marmara ve Karadeniz yörelerine açıyor. Cuma günü saat 13.30'da açılışı gerçekleşecek RUMARKA (Rumeli, Marmara ve Karedeniz) tanıtımlarında farklı kültürler yöresel lezzetleri Feshane çatısı altında buluşturmanın mutluluğu yaşanacak.

Yöresel sanatçılar sürpriz konukların yer alacağı etkinliklerde Rumeli, Marmara ve Karadeniz'e ait zengin mutfak çeşitleri stantlardaki yerini alacak. Organik ürünlerin sergilenip satışlarının yapılacağı otantik ortamda mısır ununda hamsi, mıhlamadan, kuzu tandırına, sırık kebabına, laz böreğinden Arnavut böreğine ve lokumuna varana kadar A'dan Z'ye zengin çeşitleri bu fuarda bulmanız mümkün. Bu arada fuarda organik bal, peynir, reçel gibi özel ürünler de stantlardaki yerini aldı.

RUMARKA Feshane tanıtım günleri 22 Şubat Pazar akşamına kadar devam edecek. Patika Ajans ve Anatolia Grup tarafından organize edilen fuarda ziyaretçiler hem hafta sonunu iyi bir şekilde değerlendirmiş olacak hem de üç bölgenin tüm lezzetlerini yerinde görerek, tadarak alışveriş yapma şansı bulabilecekler. Organizasyon yetkilileri tüm vatandaşlarımızı Feshane'ye davet ediyor. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karadeniz İstanbul Marmara Rumeli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title