Haberler

"Ruh ve Beden Farkındalığı" İçin 9. Tıbbi Hipnoz Kongresi

Güncelleme:

Üsküdar Üniversitesi, 9.Tıbbi Hipnoz Kongresi'ne ev sahipliği yapıyor.

Avrupa Hipnoz Derneği'nin desteğiyle gerçekleştirilecek kongrede alanında uzman isimler bir araya gelecek.

Bu yıl hipnozun ruh ve beden farkındalığı yaratan bir disiplin olmasına dikkat çekilecek olan 9. Tıbbi Hipnoz Kongresi, 11-12-13 Aralık 2015 tarihlerinde Üsküdar Üniversitesi Altunizade Yerleşkesi'nde gerçekleştirilecek. Ağrı yönetiminde özellikle diş tedavisinde kullanılan bir yöntem olan hipnoz bu yıl da tüm yönleriyle ve farklı oturumlarla tartışılacak.

Üsküdar Üniversitesi Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları ve Araştırmaları Merkezi Müdürü diş hekimi Ali Eşref Müezzinoğlu ve Dr. Ali Özden Öztürk başkanlığında gerçekleşecek olan kongrede bu yıl da güncel yaklaşımlar ve mesleki gelişime yönelik konular ele alınacak.

Kongreye Avrupa Hipnoz Derneği üyelerinden, anksiyete ve fobilerin tedavisinde hipnoz çalışmalarıyla tanınan Tel Aviv Üniversitesi'nden Dr. Yossi Adir, Almanya Diş Hekimleri Birliği Hipnoz Derneği Başkanı Dr. Veit Messmer, Norveç Bergen Üniversitesi'nden klinik psikolog Dr.Gunnar Rosen, ESH (Avrupa Hipnoz Derneği) Eski Başkanı Eva Banyai, ESH Yönetim Kurulu üyesi Gaby Golan ve Tel Aviv Üniversitesi'nden Nir Uziel katılacak.

Kongreye katılmak isteyenler Üsküdar Üniversitesi'nin web sitesinden online kayıt yaptırabilecek.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Tel Aviv Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title