Haberler

Rufus Wainwright, Akustik Konseriyle İstanbulluları Büyüledi

Güncelleme:

Rufus Wainwright, 4. sü düzenlenen Avea Escape to Music konser serisi kapsamında 11 Nisan Cuma gecesi Maçka Küçükçiftlik Parkta hayranlarıyla buluştu.

İlk 'Best Of' albümü Vibrate için çıktığı dünya turnesine İstanbul'u da ekleyen Rufus Wainwright, 4.sü düzenlenen Avea Escape to Music konser serisi kapsamında 11 Nisan Cuma gecesi Maçka Küçükçiftlik Park'ta hayranlarıyla buluştu

Klasikleşen parçalarını sahnede piyanosu ve gitarıyla birlikte seslendiren Rufus Wainwright'a, kendi gibi müzisyen olan kızkardeşi Lucy Wainwright, Roche Me and Liza, April Fools, Pretty Things ve Leonard Cohen cover'ı Hallelujah gibi şarkılarda hem gitarı hem de güçlü vokaliyle eşlik etti

Folk ve Barok Pop'un prensi Rufus Wainwright, bu yıl 4.'sü düzenlenen Avea Escape To Music serisi kapsamında 11 Nisan Cuma gecesi, Maçka Küçükçiftlik Park'ta hayranlarıyla buluştu. İlk 'Best Of' albümü Vibrate için çıktığı dünya turnesine İstanbul'u da ekleyen Rufus Wainwright, klasikleşen parçalarını sahnede piyanosu ve gitarıyla birlikte seslendirdi.

Rufus Wainwright'ın konserinden önce, kendi gibi müzisyen olan kızkardeşi Lucy Wainwright Roche gitarıyla sahne aldı. Lucy, Rufus'un konserinin ilerleyen dakikalarında ise Me and Liza, April Fools, Pretty Things ve Leonard Cohen cover'ı Hallelujah gibi şarkılarda Rufus'a hem gitarı hem de güçlü vokaliyle eşlik etti. İkili esprileri ve enerjisiyle izleyiciyi kahkahaya boğdu.

1989 yılında sadece 15 yaşındayken Genie Award'a 'En İyi Orijinal Şarkı' kategorisinde aday gösterilen, bir yıl sonra da ilk Juno Ödülü adaylığını 'Umut Vadeden Erkek Vokalist' dalında elde eden Rufus; 2008 yılında BRIT ödüllerinde 'En İyi Uluslararası Erkek Sanatçı' ve hemen bir yıl sonra 'En İyi Geleneksel Pop Vokal Albüm' kategorilerinde ödüle aday gösterilmişti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Leonard Cohen İstanbul Maçka Avea Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title