Haberler

RTEÜ'yü Seçen Öğrenciye Aylık Maaş Gibi Burs

Güncelleme:

RTEÜ Geliştirme Vakfı, üniversite giriş sınavında ilk 50 bine giren ve RTEÜ'yü seçen öğrencilere aylık 1500 liraya kadar burs vereceğini duyurdu.

Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Geliştirme Vakfı, üniversite giriş sınavında Türkiye genelinde çeşitli bölümlerde ilk 50 bine giren ve RTEÜ'yü seçen öğrencilere aylık 1500 liraya kadar burs vereceğini duyurdu.

RTEÜ Üniversitesi Geliştirme Vakfı'ndan yapılan yazılı açıklamada, RTEÜ'yü seçen  başarılı, ancak maddi durumu yetersiz öğrencilere burs imkanı sağlanacağı duyuruldu.  Vakıftan yapılan açıklamada şöyle denildi:

"İlk 6 bine giren Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakülteleri ile ilk 15 bine giren Mühendislik Fakültesi öğrencilerine aylık 1500 lira burs verilecek. Ayrıca ilk 5 bine giren Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği ve Türkçe Öğretmenliği, Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı ve Tarih Bölümü, ilk 9 bine giren Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi, ilk 20 bine giren İlahiyat Fakültesi, Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği, ilk 25 bine giren Mühendislik Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü ve Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği Bölümü ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, ilk 50 bine giren Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği, Su Ürünleri Fakültesi, Ziraat ve Doğa Bilimleri öğrencilerine aylık 1000 TL başarı bursu verilecek. Lisans programlarından kontenjanı 50 ve daha az olanlarda ilk 1'e, 51-99 arası olanlarda ilk 2'ye, 100 ve üzeri olan programlarda ise ilk 3'e giren öğrencilere de aylık 500 TL teşvik bursu verilecektir." - Rize

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Yalı Çapkını CANLI İZLE! 19 Nisan Yalı Çapkını 66. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title