Haberler

Royal Halı Gaziantep, Yeni Sezonda İddialı

Kulüp başkanı Uzer: "Lige ciddi anlamda renk katacak bir ekip olduğumuzu düşünüyoruz"

Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Royal Halı Gaziantep Kulüp Başkanı Metin Uzer, lige renk katacak iddialı bir kadro oluşturduklarını söyledi.

Karataş Şahinbey Spor Salonu'nda düzenlenen medya tanıtım toplantısında, yönetim kurulu, teknik heyet ve oyuncular basına tanıtıldı.

Kulüp başkanı Uzer, gazetecilere yaptığı açıklamada, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirtti.

Lige Türkiye Kupası'yla iyi başlangıç yapmak istediklerini ifade eden Uzer, "Oyunculara ve teknik ekibe güveniyoruz. İnşallah bu sezon play off'a kalıp, Avrupa'da da başarılı işler yapmak istiyoruz" diye konuştu.

Fikstürü de değerlendiren Uzer, büyük takımlarla art arda karşılaşmak zorunda kalacaklarını aktardı.

Uzer, taraftarın desteğiyle evlerindeki bütün maçları kazanmak istediklerini vurgulayarak, şunları söyledi:

"Bu sezon çok daha iddialı bir kadro oluşturduk. Lige ciddi anlamda renk katacak bir ekip olduğumuzu düşünüyoruz. Her sezon olduğu gibi bu sezon da taraftarın desteğine ihtiyacımız olacak. Taraftarımızı bütün maçlara bekliyoruz."

Başantrenör Jurij Zdovc da takımın genel anlamda çok iyi olduğunu dile getirdi.

Sakatlıklarla ilgili bazı problemleri olduğunu kaydeden Zdovc, "Türkiye Kupası'nda çeyrek finale geçmek için kalitemiz ve kuvvetimiz var" dedi.

Bu sezon çok zor bir maç takviminin kendilerini beklediğine işaret eden Zdovc, şöyle konuştu:

"Her takıma saygı duyuyoruz fakat sahaya adım attığımız andan itibaren maçı kazanmak için her şeyi yaparız. Rakibimizin kim olduğu farketmez. Bizim de hedeflerimiz var. Şuan hedefimiz ligi 4 veya 5. sırada bitirmek."

Takım kaptanı Erden Eryüz ise yoğun tempoda çalıştıklarını aktararak, "Yapmamız gereken her şeyi yaptığımıza inanıyorum. Hazırız. İnşallah hayırlı bir sonuçla sezonu kapatmayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı. - Gaziantep

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Kupası Royal Halı Gaziantep Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title